Nuffnang Ads

Wednesday, January 26, 2011

Gunung berembun

Hye-All!!!...

How are you today?

tu lah ayat yang aku dapat daripada seorang kawan...mmg ayat tulah yang digunakan kalau jumpa aku..panggil abang pulak..geli geleman aku..haha...
tapi budak ni..bagus tau...dia xde lah perasaan malu hendak MENCUBA!!..
maybe orang tengok sesuatu benda tu MUDAH kan?..tetapi pada aku...benda yang muda tu sebenarnya PALING SUSAH sekali nak buat....kan?..haha..aku rasa lah...tak tau lah pulak orang lain..kan??..hurm...

arini..malam tadi ni...aku baru je diberikan tugas sebagai Vice President for Hiking Gunung Berembun BES 2011 ...wah??..and..what?...kan?..haa..aku pun..erm..terima je lah..bub kalau aku tolak...sapa lagi yang nak jadi kan..aku pun x lah pandai sangat nak lead2 ni...aku ikut orang jugak..mcmtu lah.....

Hiking ini jugak salah satu daripada benda yang aku nak buat sebelum aku mati lah...bub at least aku naik satu gunung..bub tengok lah dulu..kalau lulus all the things..and lulus the proposal..then...we can proceed lah..but as far as I am concerned the budget is too high...and yet I do not know where we can find the budget....but...we will figure it out...for sure!!


I Hope everything that we have planned(not official yet) will be a successful plan!!!...


Till then...



Muah2!!!

2 comments:

  1. Well. gud luck then..who knows maybe someone out there is generous enough to sponsor this???

    ReplyDelete
  2. yeash...I do hope that thing will be happening to us...

    ReplyDelete