Nuffnang Ads

Monday, January 24, 2011

KEBOSANAN MELANDA!!!!


Hye-All!!!


erm...kebosanan telah melanda!!
korang nak tahu..hidup aku semakim lama, semakin bosan...kenapa?..
aku pun bingung sebingung bingungnya...
rasa nk hentak2 je kepala ke dinding dan lantai ni...
adoi!!!..
aku macam hilang semangat je..
ye lah....semangat nak buat kerja...(assignments yang giler bapak berlambak tu)..
please!!!....
do help me Allah!!..
Help in finding the right path and please accept my prayer!!!

Semalam, aku tido lmbat giler!!!!!
tak pernah aku tido selambat tu...sebab apa?..
itu ada lah semuanya sebab assignment yang satu je padahal...
tapi...
aku buat lambat...jadi aku pun terpaksa bersengkang mata dalam membuat assignment itu..
adoi!!! kesengalan terasa...
pastu dalam sibuk2 buat assignment..
aku boleh lupa aku terletak hp aku dalam beg kawan aku...
kesengalan kuasa 2!!!...adoi lah...
pastu mula lah...tepon sana, tepon sini bertanya khabar hp!!!...
bangang kan aku?..
erm...aku lah tu...
aku selalu je tertinggal barang2 ni... and agak pelupa..
mintak2 da kawin nanti tak lah terlupa sapa nama awek..
kang ramai pulak awek aku!!..hahaha
eh2!!!apa ni....silap2...sorry.....

pastu...
akhirnya...pukul 4.00 pagi tu..siap jugak lah assignment aku!!..
aku tak nk dah buat lambat2..ye lah..bukan apa...aku asyik sangat kot ngn FB, Blogger dan lain2...
aku jadi macam hilang tumpuan fasal pelajaran..
nak2 pulak Berita Minggu yesterday view headline fasal Blogger tu..
RM 1 juta babe!!!..
sapa tak berpinau mata...kan?...hahaha
aku pun berpinau gak mata weh!!...


dah lah ek...nanti aku hupdate lagi..
ni japm lagi nak pergi main badminton!!..
semalam pergi...tup!!! xde letrik!!!.
bengang punya fasal aku n lain2 pergi Jogging..
habis cerita...haha



till then...




Muah2!!!

4 comments:

  1. akmal: if u manage time well, boleh je siap assgmnt sblum perlu disiapkan tanpa sisihkan fb, blog. hope u'll manage ure time well after this.

    blogger gitu orang bayar untuk tulis produk die. hairan aku bkpe blog tu glamer. sbb d hati aku, blog tu bosan j ak tgk. hu3. tp d hati aku bosan, cma d mata org len bes kot

    ReplyDelete
  2. tu lah...aku x penah tengok pun blog tu... nk buka gak lah nti...tp kan aku rasa betul la uh u ckap tu.....kan lam blog ni bley wat iklan kan...so...tu lah kot...hurm..betul jugak....

    ReplyDelete
  3. btul, jgn wat keje last minit....

    ReplyDelete