Nuffnang Ads

Tuesday, January 18, 2011

Please respon... Ini Urgent....!!...


Hye-All!!! Hai everyone..



for this post I will write it in Malay...

okay..macam ni..saya ada projek paper yang akan dibuat...
Ia berkaitan dengan Susu lah..to be specific Dutch Lady Kid and School... ini memang lah target untuk kanak2 kan....tapi saya tahu..kat sini mesti ada ibu2 dan bapa kan?...

anak anda suka x minum susu ni...dia ada 3 varian... susu full cream (susu biasa), strawberry and chocolate..... jadi yang saya nk wat research tentang :

*keberkesanan pack susu ini....
*kalau ia berkesan apakah faktor2nya....
*ada x pendapatan dalam penambahbaikan pack ini...
*pada pendapat anda, adakah campaign yang dijalankan adalah secara menyeluruh?..


mintak tolong lah beri respond...please...

P/S:...kalau uar2kan kat kawan2 bloggers yang lain2 pun saya sangat lah berbesar hati..link kat entry ni yer....
THank you..

ini lah susu2 itu....yang ini Dutch lady Kid 1-6 years.. 125ml..

ha... yang ni pulak...Dutch Lady School 6-12 years... 200ml...








till then...!!!






Muah2!!!

6 comments:

  1. kid choc kot lg bes. kid pack bru bgs sbb mrh. n bdk sng nk hbiskan. xde la mmbzir j

    ReplyDelete
  2. thanks nadhirah!!... i appreciate that a lot...thank you...

    ReplyDelete
  3. adik2 sye ske yg susu cream tp coklat sye n kakak sye je. yg kecik, adik2 sye ske minum....yg besar kte je.....

    ReplyDelete
  4. owh...terima kasih atas komen...kalau tidak keberatan..sila lah uarkan kepada siapa2...
    terima kasih....

    ReplyDelete
  5. Thanks sahromnasrudin... i will follow you back...

    ReplyDelete