Nuffnang Ads

Thursday, January 27, 2011

Tajuk : BEN ASHAARI BLOG

NI ada satu segment ke..bloglist...x kisah lah..janji aku suka..okay...ni syarat2 yang perlu dipenuhi....

Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini .. 

aku update macam ikut suka je..tetapi sekarang ni aku maca buat novel sket...nk test imaginasi...aku banyak berblogwalking..bub ramai kat blogwalking tu paling bagus untuk test knowledge and cari knowlegde..so...Follow lah blog yang penuh informasi macam Lulu-Pages, BEN ASHAARI,  Mat Gebu dan lain-lain. Lau nk fasal jumlah entry aku ni kekadang kalau rajin teramat sangat tu..adalah dalam 3 entries...kalau malas tu..xde langsung..hikhikhik...

Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ...

Kenapa aku minat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI...bukan apa?..disamping dapat orang kenal aku pun jadi macam lebih bersemangat nk menulis..aku jugak perasaan cara aku menulis sekarang adalah lebih baik daripada dulu...pengumuman aku dpt C5 untuk BM!!..seriously...malu je kan..but then..since aku main blog ni..aku dapat lah improve my BM..and also my English.... tapi yang paling penting...aku nk kenal ramai orang....tapi kalau ada dalam list blog BA...lagi ramai orang akan kenal aku kan?..(berangan)

Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ? 


Wah...persoalan yang memang aku suka...kalau lah blog aku popular...aku...aku akan cuba jadi macam BEN lah...promote blog orang lain..ni sungguh2 ni....xde main2 okay....aku akan promote blog orang lain..biar orang lain jugak rasa macamne jadi popular...dan masa tu aku akan pesan bahawa..."Apabila kita berada di langit biru....jangan lupa kepada tanah yang dibawah"...


till then...






Muah2!!!

5 comments:

  1. Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..

    ReplyDelete
  2. Cik Lulu:.Yeah!! thanks..muah2!
    Imran:...Tanks..!!

    ReplyDelete
  3. unfortunately...i am not...but that is not gonna demotivate me to do blogging..

    ReplyDelete