Nuffnang Ads

Monday, January 17, 2011

Takut!!!....Tolong...Xper kot....

Hye-All!!...

BM:::....;;;;....

erm....bukan senang kan nak buat sesuatu tanpa niat yang berterusan.....
aku bukan lah cakap pasal orang lain ke...aku ni ha....sama je...kalau buat sesuatu kan....susah betul nak fokus....kengkadang ada tu lah...ada ni lah....tu lah...ni lah....tu....ni....lahhh!!!...hahaha...

fenin2!!...

erm....tadi aku jumpa Academic Advisor (AA) aku... Madam Samsiah binti Abdullah....aku x jumpa dia selama setelah sekian lamanya....~~kian jauh..kian hilang~~.(ada kaitan... tah ler).. aku jumpa lah tadi...okay je lah....sapa cakap dia x ok...siap dia cakap lagi...xde orang gila nak marah2 kalau x jumpa AA dorng..hehe....(mulanya takut jugak kot dia marah...tpi Alhamdulillah)...dia baik sgt!!.best2!!!... aku pun cerita lah masalah yang x lah berapa masalah sgt kot....cume untuk procedure je la...pastu aku bagi results aku....sebab aku hutang dia banyak results....ye lah...da dalam 2 tahun kot aku x jumpa dia...lau jumpa kat tengah jalan pun..xde lah pulak mcm nk pergi jumpa dia kat office..muhuhuh.... lau dalam kelas English Semantics for last term...of course lah..but it is not formal meeting Mentor-Mentee... kan...so..hehehe.

but tau..after aku met dia...aku rasa macam lega je...bukan apa..rasa macam hutang tu da dilangsaikan...bagus kan?..tu lah....sonok je...xper..dia pun pesan...kalau ada masalah tentang pembelajaran ke...nk ask apa2 ke..pendapat ke...just give me call or come to my office..heheh...yeah!!!...THANKS MADAM... yes I will!!..For sure!!...


p/s: Do not judge any books by it's own cover/past experience..(ada ke?..ada kot..kreatif lah sket)...




Till then!!...


ni adalah gmbar yang aku suka..aku rasa xde kena mengena pun kot...tah lah....

Muah2!!!

5 comments:

  1. heheheeh...funny... academic advisor,i olso have one, but always missing in action... sob3...
    eyp, followed here

    ReplyDelete
  2. ayuni...: yes..thank to God, we have her...well..to be more specific.. I have her to be my AA...
    Farhaniza:..yes... thank you for being supportive...together we improve our English..haha..
    missing?...noway?..hahaha

    ReplyDelete
  3. ya, kalo hati legaa seronok jer belajar kan?

    ReplyDelete
  4. betul tu WC... mmg lega..senang je hati rasanya....

    ReplyDelete