Nuffnang Ads

Sunday, February 13, 2011

Blog yg aku suka!!!!....


Hye-All!!!


sihat x semua pagi2 ni....huuh pagi ke? okay....benda yang nak diperkatakan pagi ni adalah fasal blog lah....
tdi adik ada je berblogwalking dari blog ke blog.....(alah..lupa pulak nk letak link kat sini, x pe..nti letak balik eh?)... jalan ke blog kak lulu, adie, BEN...mcm2 lagi lah...
da ada persamaan tau... dorng punya tulisan semua best2...mcmne la adik nk wat tulisan yg mantap2 mcmtu....kan?...ye lah nak jugak orang dtg baca...number visitors asyik static je...muhuhuhu...


okay..lau BEN..dia cakap lau nk trafik byk..kena lah blog yg kita tulis tu banyak info....dia ckp..info penting dalam menarik pembaca dan meningkatkan trafik..huhuhu..nk ikut lah...tpi bnyak ke info aku..kena byak membaca lah kan...and BEN cakap jugak...jangan lah nak mengada2 copy orang lain punya entry..lau nk copy..pasti kn bagi credit..kot..huhu.adik pham mcmtu lah...
 


 
lau Cik Lulu... kak lulu punya blog banyak info general dan berita2 yg seronok...dan kak lulu pun ada segment kan kak punya berita...xpe lah yg tu.....best2..tpi kat mana kak amik kak punya berita pun...adik tak tau...hahah ...but overall!!..best!!!....
 
 
 
 
lagi satu....Kak Chik@Ella...ni pun best jugak..kak ni selalu je tulis benda yg best2...sonok je baca...okay lah..tu je la dulu..nti adik bgi inspirasi lagi ek..

tu je lah yg adik suka..ada byak lagi..nti adik update lgi....okay?..


till then...




Muah2!!!

2 comments: