Nuffnang Ads

Saturday, February 5, 2011

Kasut owh Kasut..


Hye- All!!!...

aku arini bukak lah website TopShop (Top Man) 
 aku tengok lah kat size guide dia...
memang best giler...bub kan orang belah2 sana besar2 kan....
senang je nk cari saiz...
ye lah...memandangkan aku ni...bersaiz agak besar lah...
pastu...kat Malaysia ni..lau nk cari saiz...mak aigh..memang lah susah....sakit ati aku...
nak2 lau kasut...memang membuatkan aku pening...
lau dulu...aku nk mula skool je...
mesti berproblems....nk cari kasut lah...apa lah...itu lah..

kengkadang benda2 tu semua akan membuatkan aku hilang semangat ...
ye lah...orang lain kaki ok  je...aku je...besar mcmtu...
saiz 11....
saiz 11 kat malaysia ni...bukn lah saiz yang average yer....ia adalah saiz yang amat sukar untuk cari saiz kasut...
kasihan aku kan?...tapi nk buat mcmne...lau ada je mesin nk kecilkan kaki aku ni...
dah lama da....aku kecilkan...haaha....
 tapi tu lah....XDE KAN???..



till then...


Muah2!!!


p/s:..aku da x takut da akan kritikan sal kaki aku.....kutuk lah....nk makan kaki saiz 11?...cube lah...hahaha

9 comments:

  1. in another way, ada chance beli kasut mahal saiz UK sbb xde plhn bnyk utk bli kst mesia

    ReplyDelete
  2. em....but at least aku akan rasa mcm one of them kalau duk kat sana...but here?..i am an aline....with the enormous foot size...11...

    ReplyDelete
  3. kalau saya, saiz kaki kecik macam cinderella..huhuhu

    Sakura Pun Pakai Baju ke?

    ReplyDelete
  4. at least boleh disamakan ngn cinderella..kan?...i ni?..hahaha...

    ReplyDelete
  5. syukur kerana masih ada kaki dua biji tu.. bandingkan dgn mereka yang takde kaki..


    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  6. salam kenal! arep dah follow blog kamu! singgahlah blog arep ok! hehe :P kalau nak follow balik pon ok gak!hehe :P

    http://myamigosspace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. nur:..insaf2...muhuhuk
    arep:..okay....

    ReplyDelete
  8. Hehehe..sib bek ada kaki tu akmall..dah! jgn merungut nak cari mesin kecikkan kaki!

    ReplyDelete
  9. yer~!!!!...baiklah...hukhukhk...

    ReplyDelete