Nuffnang Ads

Monday, February 7, 2011

KETAGIHAN!!!!....HELP ME..hehehe...


Hye-All!!! 

teringat satu cerita...
korang masa kecik2 dulu...
ada tak korang ingat habi2 yang pelik2..okay2...ye lah..macam ada bantal busyuk je....anak patung ke..teddy bear ke..apa2 lah....
aku start dengan aku dulu lah ek...hehehe..
aku punya habit ni...agak pelik lah...ye lah...from aku kecik.aku akan ditemani dengan..kain..
hhaaa...korang mesti agak pelik kan..apa lah yang aku buat dengan kain ini...
haa...ni nak ceritanye...
setiap kain ada bucu kan kalau dikoyakkan..ini lah yang menjadi KETAGIHAN aku...aku koyak kain hujung ke..mana2 lah..pastu kain tu akan menjadi berbulu kan...berbulu..mcm bulu ayam...pastu aku akan letakkan kat aku punya hidung pastu aku sniff... sniff...sniff...macam lama je sniff.. pastu2 lama2 aku jadi ketagihan dadah..jadi habit..lau nak tidur je....aku buat... ada masa dulu tu....aku kerat kain tu sket..bub aku nk pergi rombongan...trip!!..ke pulau pinang..and..that time..still..no one knows about it...

yang pelik kan..aku sampai sekarang masih lagi dengan habit tu..even..i have this habit of sniffing things...OMG!!.. i do not know what to do seriously...hahaha...
tapi kalau korang ada pengalaman yang lagi pelik..jangan lah malu nk citer...citer je ok?...hehe...




till then...



Muah2!!!





p/s; entry ni xde kaitan dengan gambar okay..hehehe

2 comments:

  1. hehe..memang pelik tu..akak takde pengalaman pelik mcm ni tapi ada my niece kalo nak tido mesti pegang kain pelikat ayah dia.

    ReplyDelete
  2. iye?..nice pegang kain pelikat ayah?..my nephew..baru umur 3 lebih da...lau nak isap susu botol or tido..mesti dia main puting dia sendiri..hahaha..

    ReplyDelete