Nuffnang Ads

Saturday, February 12, 2011

Letih da adik ni..x larat!!!

Hye-All!!!


apa khabar hari ni?...
wah...adik letih sungguh but last night kan bekerja keras menjayakan Malam Kebudayaan 1 Malaysia... memang best lah, walaupun x bnyak fakulti yg amik bahagian..(da cerita da dalam previous entry)....heheh....yang entry ini nk citer sal participation from the STUDENTS plak...huhuhu..
x yah g jauh lah...dalam fakulti sendiri je ....FAKULTI BAHASA DAN KOMUNIKASI.... kebetulan pulak....adik yg tukang amik attendance...so...adik tau lah sapa yg hadir...saya yang tak hadir...FBK tu bukn lah besar sgt..ada dua kos je...dak2 pun x ramai macam fakulti lain...so...lau STUDENTS sendiri x participate...mcmne lah..nak berjaya?..

adik ni pernah da duduk dalam BOTH societies. BEN dan FALCOMM... masa adik dalam BEN dulu..adik jadi Secretary 2...Hawa Secretary 1.. masa tu..duk canang2kan lah...'bersatu lah kita...support lah society masing2....kalau ada xtvt pergi lah sama2"...tpi..alih2...yg ado!!..buat sakit hati je...benci pun ada...nk muntah pun ada...pening2 tau tak....adik dulu pergi je semua xtvts yg diadakan...baik BEN..FALCOM...pergi je...

sedih tau dengan penyertaan drpd programme mates sendiri.Bachelor of English..i am soo disappointed ...very.. i do not know what's wrong with my friends...dulu bukn main lah...
tah2 diorg guna prinsip "program aku, program ko, program ko, program ko"..kalau itulah prinsip yg digunakan...NESCAYAlah..bukn nescafe ye..NESCAYA..adik akan buat yg sama (tpi kalau adik buat yg sama..xde beza adik ngn dorng)...malas lah..adik nk pergi je nnti lau ada program.....

em...malas nak cakap da....letih...

erm...tdi mak adik tepon....mak adik tanya kabar je...da mkn ke...adik jawab da makan da....pastu mak adik cakp...'ayah ada masuk duit kat BSN...'..adik pun.."ok...terima kasih..'..hehehe...

okay lah...


ni...madam azizah adik..comel x?..comel kan... berjiwa muda ni....kami sayang mdm Jijah..
(klik kasi gemok)



till then...




Muah2!!!

4 comments:

  1. salam akmal...
    terima kasih komen akmal...
    insyaAllah, bila ada kelapangan dan masa yg sesuai abg eq akan join...mmg teringin tapi selalu je ada agenda lain...
    happy weekend akmal...

    ReplyDelete
  2. time aku dlm falcom dulu, ad time 3 ben puan je dtg smyg hjt anjuran falcom. smyg hjt phla dpt pd diri sdri pdhl. yg llki ben ad la dtg bbrpa org

    ReplyDelete
  3. wwwaaahh....i am honored by ur time to comment and follow my simple blog...thank you bro....luv you!!!

    ReplyDelete
  4. nadhirah:..erm..mmg pun...lau Falcomm je susah nk dtg..lau benda lain senang je....

    ReplyDelete