Nuffnang Ads

Saturday, February 12, 2011

Malam Kebudayaan!!!.....

Hye-All...

apa khabar?..mintak2 sihat lah semua...
erm...malam tdi....Fakulti Bahasa dan Komunikasi telah menganjurkan satu program yang berasaskan Kebudayaan....Colours of Malaysia...mcmtu lah.lebih kurang....
program tu...amat okay lah....adik sebagai one of the committee members felt very lucky and very thankful to Allah sebab memberi peluang kepada kami untuk melakukan segala yang termampu dalam memcapai soft skills...(wah...ayat...nak muntah pun ada...hahaha...)

okay lah....
ada 3 fakulti je yang sertai...FBK (Fakulti Bahasa dan Komunikasi), FTM (Fakulti Teknologi Makanan) dan F3P (Fakulti Pengurusan, Perniagaan dan Perakaunan)..syabas kepada semua fakulti....kepada fakulti lain...em....tak tau apa nak cakap...pening2!!!...malas adik nak amik port da....letih tau buat semua ni....xper..nanti...FBK akan tunjukkan..apa je aktiviti yang dianjurkan...FBK tetap akan cuba buat yang terbaik....okay?..go FBK..

ops..lupa nak bagitau..adik belajar kat Universiti Sultan Zainal Abidin (Kampus Gong Badak)...xde badak ye kat sini..tak tau napa nama tu....pelik je kan...haahah.atas singkatannya UNiSZA...maka....FKI (Fakulti Kontemporari Islam adalah fakulti yang dominan dalam UNiSZA ni...mmg lah akn dulunya KUSZA...
erm..adik kena buat satu entry ni utk citer sal U adik je..... so...

bebalik kepada citer tdi..thanks la kpd yang hadir....kepada yang tak hadir..adik akan bagi nama yg x tanda tangan tu kepada DEKAN FBK...so...tgok lah mcmne....


till then...



Muah2!!!

No comments:

Post a Comment