Nuffnang Ads

Thursday, February 17, 2011

SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU: 100 FOLLOWERS KE BAWAH

Hye-All!!!...



ni baru je ternmpak segmen ni....tgok dari dari Budak Logam...alu klik je..terus pergi ke dia punya entry...alah..klik lah ek...jangan lah malu2...kan?..

erm...untuk segmen ni..abang BEN x bagi apa2 pun strict rules untuk sertai.cuma dia ckap ni...

"cam biasa .. buat satu entri khas :
  1. Letak header BEN ASHAARI blog
  2. Tajuk : SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU : 100 FOLLOWER KE BAWAH  dan linkkan ke entri ini ..
  3. Tinggalkan sekali saja url entri blog anda itu.. SEKALI saja ! Tu je la.. Terima kasih .."

ha...tu je lah yang abang BEN tulis...adik pun...tak lah tau sngat nak buat apa....mintak2 lah sampai kol 12 mlm ni ke..ye lah..nak jugak naikkan traffic..muhahahha..

till then...



Muah2!!! 

9 comments:

  1. salam ziarah..

    dr blog Ben juge.

    sensenang jenguk ke http://penjejak-mimpi.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam pkenalan..
    datng dr blog abg ben.. dah follow... jom follow sy jgak :)

    ReplyDelete
  3. thanks pejejak mimpi....i will follow u back...
    rizaros hey...thank you..i will!!!...

    ReplyDelete
  4. terjah dari blog abg ben dan follow awak :)

    ReplyDelete
  5. mucux:..thnks...i will go to us blog also..
    faraa:...thanks.....nnti saya pergi blog awak ek...

    ReplyDelete
  6. @aniszDANbintang : thank you..... i will...

    ReplyDelete