Nuffnang Ads

Thursday, April 28, 2011

Adik Minta Maaf!

Hye-All!!!



adik rasa adik da tulis da entry ni...tapi biler tadi ber YM dengan kawan tadi..terkeluar la satu tajuk ni....hehehe...sejujur-jujurnya adik ni bukanlah seorang yang mempunyai kemahiran interpersonal communication yang baik, sekadar2 gituw2 je...but now...i am improving... tapi kita susah nak tegur seseorang lau kita minat/suka seseorang tu kan...itu memang lumrah kehidupan..tanyalah sesiapa pun..mesti jawapan yang sama...lau tak sama...alamatnya orang tu tak tau malu...


baiklah!... adik ni masa mula2 masih UNiSZA ni...awal2 lagi dah dicop sebagai seorang yang sombong, sehinggakan ada ura2 nak bertemu muka ngn adik and dorang nk ask kot kenapa adik ni sombong sangat....tapi masa tu adik da kawan yang sangat baik dan memahami... terima kasih kawan... terima kasih.... dia yang bawak jumpa orang tu... dan sampai sekarang lau adik jumpa orang tu adik akan berasa takut. tak tau kenapa perasaan takut itu terbit dari dalam diri adik sendiri.... dan sekarang adik nak berkata sesuatu...




"Terima kasih kepada semua dan adik sejujurnya nak minta maaf kepada semua maybe adik ada buat silap... muka adik memang macam ini... adik sudah cuba untuk menjadi insan yang ceria... adik cuba...bukan adik tak cuba... tapi mungkin cubaan adik tak mencukupi.... adik masih mencuba... terima kasih kerana menyedarkan adik kerana dalam dunia ni, adik bukan hidup sorang... adik masih ada lagi mereka yang perlu dijadikan kawan... adik minta maaf...minta maaf..."



till then...





Muah2!!!



p/s: I am sorry.

This is me... i like to smile..IN FRONT OF CAMERA!

3 comments:

  1. Don't be sad. Those who are close to you, know who you are. Life is not about satisfying everyone :)

    ReplyDelete
  2. thanks wahida, i am vey glab because you read my writing and the most... with the advice you gave me... i feel more clam now...thank you...

    ReplyDelete