Nuffnang Ads

Friday, April 8, 2011

ADIK SUKA SITI NURHALIZA!!!!

Hye-All!!!...

who knows SITI NURHALIZA!!!!!???


well... i am a big fan of her.... I love her...
korang sumer tengokkan ABPBH 2010 yang bersiaran langsung kat Arena of Stars Genting Highlands aritu kan?....Siti wat closing act...walau adik tak tengok live tpi adik amik video ni pada kawan adik...pastu bru tadi adik dapat tengok...hahah..so sonok okay!!...adik suka!!! muah2!!!

dulu kan... adik ada je dengar yang Siti ni tu lah....Siti ni ni lah....itu lah...ini lah... tak baik la...apa lah...pening2... tapi kan...tengok..betapa baikknya Siti ...bagi peluang kat artis2 yang baru supaya dapat pakai kereta baru...dapat barang kemas...semua2 lah....

adik dulu penah je jumpa Siti ..face to face lah...tpi masa tu dia lom kahwin dan masa tu jugak...Ayie abang dia masih teman dia kemana pergi..time tu time raya...adik dpt lah tengok sumer adiik badik dia masa tu...masa tu ada je lgi arwah ayah dia, mak dia, masa tu dorng g tgok nenek dorg kt situ...adik masa tu hantar mak sedara dik sebab mak sedara adik jadi pembantu umah kepada Ayie and Rozie...okay lah....tak bercakap pun ngn siti masa tu...sebab malu...jumpa artis kot...memang malu lah....no 1 lak tu..time raya...huhuh...tpi siti memang baik..sangat2 baik...sungguh baik...tak tau lah nk ckap mcne baiknya...rasanya jumpa sekali pun da ok...masa tu dia xde lah secomel sekarang ni...slim molim je dulu...hehehe

tapi kan..satu je yang adik respect kat siti ni...dia walau pun sekolah tak tinggi tapi the way she handles things is very professional. sangat bijak dalam menangani segala permasalahan yang timbul, segala gosip, segala pertuduhan... dia sangat pandai.(nk belajar ngn siti lah)...

ni ada gambar siti...hehehe...enjoy.



segala gambar adalah courtesy Mr Google!!!..thank you..




till then...



Muah2!!!


p/s:..biler nk jumpa siti lagi ni...kol jap!!!

2 comments:

  1. unlock iphone 4 4.2.1
    unlock iphone 4.2.1
    unlock iphone 4.3
    unlock iphone 4 4.3
    unlock iphone 4 4.3.1
    unlock iphone 4.3.1

    http://forgottenstarstudios.com/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=65
    http://www.soccerphile.com/forums/index.php?showuser=130523
    http://www.freelancepost.co.uk/member.php?5799-Mylnrickhin
    http://forums.aat.org.uk//forum//member.php?u=27407
    http://hayonline.net/forum/index.php?action=profile;u=687

    How to fix errors in registry after viruses have been removed....my pc was infected by 3-4 trojans....I removed them and now my computer restarts on its own while i am working.. i think this is due to errors in registry due to those viruses.....pls help me...
    _________________
    [url=http://www.braininjurygroup.co.uk/memberlist.php?mode=viewprofile&u=400 ]unlock iphone 4.3 [/url]

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete