Nuffnang Ads

Tuesday, April 12, 2011

Aku NAk JAdi Sepreti Mereka, BEN,Lulu,Yuyu,Sakura,Gebu dan ADY!!!!...

Hye-All!!!

ni kan...adik baru je dapat bernafas sket sebab xde da assignments...or whatever yang berlambak2..most of them adik dan group adik da siap kan... so...no worries skang ni adik hanya perlu focuskan kepada blog dan study week....hahaha..terror tak?

okay lah...setelah beberapa bulan adik ni menjadi blogger...adik pun kengkadang datang jugak memikir...sebab apa adik ni tak terkenal macam Abg BEN, kak Sakura, Cik Lulu , Mat Gebu, Abang Ady, Cik Yuyu, haaaaaaaaaaaaaa...ni adalah mereka yang adik ikut dalam blog adik..kalau korang nak tahu...nama2 yang disebutkan adalah mereka yang mempunyai giler bapak ramai followers..sekali je kuar ngn entry..beribu milian orang datang tengok ngan komen serta kelik kat NUFF and Innity.... memang giler lah....adik pun wonder kenapa mereka ni menjadi giler mcmni.... eeehhhmmmm....kenapa yer?

heee....bukan giler apa ye ....giler banyak follower..ye lah...kengkadang adik ni jeles jugak... memang lah kan...lau nk comparekan idup memasing..memasing ada kelebihan cuma kena pandai cari kelebihan tu... mcm Abg Ben....dia berkerja dan duduk di bandar... mesti dpt tengok banyak keletah orang ramai kan?....adik ni/...duk lam campus..huhuh..orang yang sama jer.... lau mat gebu pulak.... dia ni bab memasak memang teror..lau nk tau adik pun pndai gak masak...tpi tu lah....lau duk campus..tiada peluang nak memasak...kan?..huahuaahua~~~...mcne ni nk tingkatkan prestasi......huhuhuh....

okay lah...banyak da terbebel....huhuhu...

sesungguhnya adik tidak reka menda ni.....ehsan Google...!!!



till then..




Muah2!!!..

p/s:aku nak jadi seperti mereka jugak!!!!!

9 comments:

  1. thanks...buat abg terharu...errr..abg masih blogger mentah..tapi diberikan pengiktirafan macam ni..terima kasih adik..wish you best of luck!!!

    ReplyDelete
  2. Terima kasih, doa kami untuk anda moga berjaya satu hari nanti...just be your self..

    ReplyDelete
  3. terkedu...

    insya'Allah nanti adik juga akan sampai ke sini..keep on blogging! i know you can do it! ;)

    heyy, kita sama2 kenal black paper, owner clog scandalmonger kan??? i wonder, mana dia...blog tak update...bizi kot..

    ReplyDelete
  4. mana tau, one day, you will be there..

    ReplyDelete
  5. waaaaaaaaaaaa~~~~~~~~~ni wat nak nangis ni!!!..hukhukhukuk.....semua komen...adesssss.....(Sob2).....

    ReplyDelete
  6. Abg Ady:...hum...mentah pun okay...tetap mantap!!! suka baca sebab semua ada...masakan...artis...sunah?..ops..

    ReplyDelete
  7. Abang MAt Gebu:...ni lagi lah...suka benor awok membacanya.. bukannya apa..penuh dan sarat dengan masakan yang memang membuatkan awok terlior!!..geram awok!!!

    ReplyDelete
  8. cik sunah..yeay!!..kita sama2 kenal SMonger... dia sibuk kot...Doktor to be kat Moscow kan..hehehe

    ReplyDelete
  9. WC:..yeyayaya..mintak2 lah....bestkan lau dpt sama mcm dorng....best2!!!

    ReplyDelete