Nuffnang Ads

Thursday, April 21, 2011

Aku popular?...baik!!...aku cuba!!

Hye-All!!!


adik ada nak tanya lagi ni...


korang rasa... apa yang membuatkan para blogger2 yang ada di Malaysia ni menjadi popular serta membuahkan hasil yang banyak??? adik sebenarnya tak de observe sangat blogger2 yang otai tapi setakat Abang BEN ke, Kak Sakura ke atau Abang Ady ke, and Abang Mat, CIk LULU ke..... dorang ni konfem lah antara my TOP 4 yang memang adik baca dan (komen kengkadang)...  tapi memang buka lah lau dorang ada entry-entry baru...


okay..adik rasalah dorang ni pandai berkawan dalam blog dan mereka sering mempromosikan antara satu sama lain....itu yang hebat fasal dorng ni.... ye lah bukan senang nak cari kawan yang stand with you. yang stand sekejap adalah pastu pas dia stand sendiri....dia hilang....hehehe...ramai yang macam tu...ramai sangat...


okay2..berbalik kepada cerita blogger fofular... adik ni tak tau lah fofular ke tak tapi apa yang adik tau..adik akan sentiasa cuba buat yang terbaik dalam apa yang adik rasakan baik...so....hehehe...(eeh...tak2...adik buat apa yang baik je...(takde 'rasakan'))...


adik akan cuba sedaya upaya improve dan sentiasa cuba menulis apa yang baik2 lah..kan2...




till then...






Muah2!!!


p/s: ada banyak nak tulis..tapi adik nak kemas bilik dulu... okay...daaaa...

4 comments:

  1. bagus bagus...teruskan...moga capai impian... :)

    ReplyDelete
  2. thanks putera duyong sebab baca entry...

    ReplyDelete
  3. semua orang boleh...yang penting tekad dan usaha..

    ReplyDelete
  4. thanks kak lulu..lama tak nampak...

    ReplyDelete