Nuffnang Ads

Sunday, April 17, 2011

FInal EXAM!!!!!!!!!!!!!!!!...mampus adik..

Hye-All!!!...


arini adik tak tahu kenapa adik ni banyak sangat idea nak tulis....last assignment tak buat lagi.. Madam Mahani's assignment....huahuahuah....takut nak pikir bub tu tak buat lagi...tak per...kejap je kot..kot lah..(tapi adik rasa jangan lewat2kan kerja kan?).. tak pe...jap lagi adik akan buat!!!...jangan wisau...muhahah

okay lah... adik arini basuh baju banyak...2 baldi..guna tangan okay?...nak patah tangan ni... tapi tu lah adik ni...merungut je...lau mak adik and orang dulu2..kemain lagi.... basuh baju guna tangan sonok je tengok (sonok ke?)... tak lah...bukan apa...apabila kita sudah terbiasa dengan teknologi (mesin basuh) kita akan sentiasa ingin menggunakannya, kan??? tapi adik basuh guna tangan sebab mesin basuh kat tempat adik ni tak bersih...ada sekali aritu...adik terpaksa basuh balik guna tangan... huuhu..pas pada tu..adik terus guna tangan adik je...takpe lah letih sket..kan?..hahaha

okay..rasional adik citer sal basuh baju banyak2 ni.. bukan apa... apabila kita buat benda yang kita terpaksa buat..kengkadang kita akan rasa puashati sebab menda yang kita buat tu agak susah dan perit untuk dilalui..macam lah dengan hidup kita jugak... sepayah mana kehidupan kita....kita kena try and error...kita kena cuba walau susah...sebab in the end kita jugak yang akan rasa nikmat hidup tu kan?...kan?..kan?????.....jadi....adik kena lah bersusah buat kerja dulu ni...adoi....pikir untuk masa depan...hehehe..okay?


till then...




Muah2!!!


p/s:.final exam adik dah tak lama...buku tak berapa nak sentuh ni...

No comments:

Post a Comment