Nuffnang Ads

Thursday, April 14, 2011

Harapan TInggi Menggunung di BAHU adik!!!...addeeehhh,...!!!

Hye-All!!!


Haaa…tadikan mak adik tepon. Adik masa tu tengah sedap tido…teka2 adik tido pukul berapa?...haaa…ni yang bagitau ni….tadi adik tido pukul 7 petang sampai pukul 9 mlm… hebat tak? (Hebat apa?...giler lagi ada)..semayang tu jangan citer lah…penat nak ganti…adoi….biler lah adik ni nak berubah… adik ni tak lah teruk sangat Cuma kalau kengkadang tu letih yang teramat.. ha..macam tu lah jadinya…tertido lah… 


Eh.. bebalik kepada citer mak adik tepon tadi. Mak adik tepon dan dia saje je tepon tanya kabar anak bongsu kesayangan dia. Pastu mak ask sal tempat praktikal la…. Ask da makan ke belum… pastu ayah ada gak kat situ…dorang berdua g makan kat kedai…. Haha…hebat kan mak dan ayah adik… ayah pun ask sal duit.. ada lagi ke tak? Adik pun jawab… ada lagi, (memang ada pun byk lagi kot)…


Mak dan ayah adik bersama ahli family kan…memang sangat supportive. Mereka memang support adik throughout. So, it is my responsibility to bring those dreams and hopes from my family in my efforts in being the good students and being a good human. Owh….so much to carry but then it is mine. It is my job. Hope I will do well and also be able to complete this Degree with good things happen in my life. Hope so. Amin…


Haaaaaa..terspeaking pulek….paham kan?..adik ni macam nil ah..kalau terlampau carried away….tu lah jadinya….suseh..



 sila kelik untuk besarkan gambar...thank you


Till then…






Muah2!!!


p/s: nak siapkan report EEP 2010..lagi..adeh…..

No comments:

Post a Comment