Nuffnang Ads

Saturday, April 30, 2011

Ikan Goreng serta Sayur Labur Air Santapan Adik Lunch ni!

Hye-All!!...

sapa yang tak makan lagi...weehhh...ni dah pukul berapa da ni..dekat pukul 2.30 petang, nanti takde makanan kat cafe atas kedai makan, sila laju2..pergi ke cafe...cepat!!!


sebenarnyakan adik dari semalam lagi nak post entry sal makanan ;) tapi tak tercapai akalmu gituw...hahaha...


maka hari ni adik nak umumkan... adik ada tangkap gambar sal adik punya lunch ....hahaha...(adik makan nasik bungkus je...) 


nampak sedap tak?..untuk pengetahuan...ikan tu..ikan tongkol/aye goreng biasa je...tapi disebabkan adik suka macamtu..so.. da dekat 2 minggu kot adik makan ikan tu...tpi adik akan amik bahagian ekor jer...hahaha.... yg sayur tu... sayur labu air tapi sayur ni lain sket tahu..sebab kalau rasa, dia mcm ada lada hitam, ikan bilis dan lau nmpak daun2 tu...haa..itu adalah daun kesom..hebat kan?..adik tak tahu mcmne dia orang buat..tapi yang adik tau..menda tu sedap...


maka,,sesiapa yang nak order dari adik perkara di atas..sila lah...komen..hahahah....jangan malu2..kuang3...





till then...







Muah2!!!

p/s: takde maknanya adik nak pos...hehehe

2 comments:

  1. suka makan nasi lemak sambal ikan aye..dah try lom?? sayur labu air tu memang letak lada hitam n ikan bilis lagi best kalo letak ikan tumbuk!

    ReplyDelete
  2. owh....suka2..penah makan tuh...
    owh...mcmtu ke..tpi ada sekali ritu adik makan gulai labu, ada ikan ngn lada hitam..sedap jugak!!..

    ReplyDelete