Nuffnang Ads

Wednesday, April 27, 2011

Jatuh Cinta Pandang PErtama!!!!....Z

Hye-All!!!...

nak tahu semalam adik tengok lah HTC...tengok2 je lah....nak beli tak dak duit...tgu Encik Nuffnang lah....haha..(Berjanggut lah adik!!!)... okay2... bebalik kepada HTC tadi... adik tahu..Abang BEN mesti dah pakai HTC kan...(dia tak pe...dia kaya..hehe(kena marah adik ni nanti)...

mesti semua nak tahu HTC apa yang adik minat secara sungguh2 tu...betul tak?...okay2...adik bagitau sekarang!!... HTC Desire Z!!!!... haaa...puas hati semua...hahaa... jatuh cinta pandang pertama adik kat benda tu...(adik tak tahu nak panggil apa, HTC tu bukan HP biasa..bukan juga laptopl serta bukan lah PC.. adik nak panggil SmartPhone..nampak panjang sangat..betol tak?)..hahaha..

Adik da pegang da Z tu.(adik panggil Z je lah)... Z tu sangat comel!!...adik memang speechless disitu... adik tak tau lah kat negeri luar berapa tapi adik tengok kat Kuala Terengganu ni...HTC itu berharga
RM 14++, menangis adik dengar harganya....adoi!!!... biler lah adik nak pakai Z ni...Z, adik tetap akan menantimu.. Z, adik setia ,,,adik setia... adik akan setia....(nanti lah kot adik kerja..adik pakai Z...kamu mestilah setia dengan adik ok..jangan curang!!)

adik ada bukti kecanggihan serta kecomellan Z ni..nak tengok?




gambar2 ini adik amik dari google...alarr...lau korang type je HTC Desire Z...ya Ampun...berlambak lah keluarnya...adoi sengal2 adik ni da..ye ah..jatuh cinta....huhuhuh






till then...






Muah2!!!




p/s: adik nak pakai masa sem last kot..hehehe

2 comments: