Nuffnang Ads

Saturday, April 30, 2011

JOM JOIN SEGMEN PS

Hye-All!!!


Penulis Senja (PS) ada buat segmen...sapa nak join..meh lah...hahaha..


Seperti biasa...setiap blogger yang buat segmen MESTI ada syarat...tu je lah....so...ini adalah syarat2nya...


1; Kena buat entry sal segmen ni

Siap!!!

2; letak header PS...

ni dia..


3; PS asks kenapa join segmen yang PS buat...?

adik jawab...hahaha jujur yer.. adik sebenarnya nak tambah followers supaya adik boleh tambah mereka yang baca blog adik... ye lah bukan senang nak kumpul mereka yang dipanggil blogger ni...uisshh!!..susah tahu..cuma Abang BEN je boleh buat blog byk2 tpi tetap follower beriban!!.. 

lagi satu, cuba bayangkan kalau blog adik ni dikenali ramai, tak ke adik terkenal dan confirm2 adik boleh buat mcm mereka yang mempunyai followers yang ribu2 tu...promote and buat segmen ke...mesti best kan....mcm apabila kita dihargai oleh seseorang, kita kena balas balik lah...dengan menghargai orang lain...macamtu lah kehidupan.... saling hormat menghormati pasti akan dapat balasan di kemudian hati cuma samada dalam bentuk cash atau check (kena tebus di KEMUDIAN hari)...

4; Pendapat adik terhadap blog PS?

okay2.. kalau PS ingat lagi... PS pernah komen sesuatu masa adik letakkan link adik kat blog abang BEN dan adik masih ingat lagi apa komen PS... yang bertulis "Akmall Razlan, giler ke?"....ingat tak? lau tak ingat tak pe..adik ingat..dan itu membuatkan adik rasa lebih bersemangat nak berblog...maaf lah PS..adik memang giler...adik giler berblog...harap PS boleh lah terima itu..

Untuk komen blog orang lain...waaaa...adik masih jauh....blog adik pun tak seberapa,,,da lah takde domain sendiri...masih dengan blogspot..hahaha..tapi itu tidak apa..adik akan teruskan usaha dalam blogging.

Adik rasakan blog PS ni sejuk mata memandang, ye lah bukan apa, dengan senja kelihatan...redup je... memang best lah... dengan kata puitis yang sering dan dapat menyentuh jiwa yang mudah rapuh..waaahh.....memang best lah!!!!



5; da published nti...adik letak link eh..



till then...





Muah2!!!


p/s: adik masih ingat...

2 comments:

  1. hehee maaf La terkasar bahase ... bab demo spam Link mase tu ... heheh kat SB tak leh spam La ..

    thnks yer dh ingat .. heeehehe

    ReplyDelete
  2. takde pepe...hahaha....Spam Link tu cmne?

    ReplyDelete