Nuffnang Ads

Monday, April 18, 2011

Kenapa jadi Follower aku???


Hye-All!!!!

Haaa…adik kan kengkadang terfikir dan sering terfikir… apa yang followers nak baca sebenarnya, adakah mereka ingin membaca fasal kisah hidup kita yang sememangnya hebat dan penuh panca roba?... adakah mereka ingin membaca fasal kehidupan luaran kita..ye lah maksudnya… pengalaman kita di mana-mana ke..kan?..adakah mereka ingin melihat kita memasak… adik suka lau bab masak2 ni…nak2 lau dapat makan..macam blog mat gebu…perrrggghhh..wa cakap lu….memang meleleh air liur adik ni….lenjun!!!...hahaha….. itu adalah salah satu daripada blogs yang ada dalam persada blog dunia…


Kalau blog yang fasal fashion, ada je yang bukan dari Malaysia..mamat ni dari Filipina… Bryan Boy..giler bapak lah adik cakap..memang feymes lah dalam kalangan fashionista dunia (adik salah sorang..hahaha berangan)… ada gak lau dari Malaysia pun… Kekasih kepada sepupu ku…Namanya Mas…dan sepupu adik tu namanya Zul…dorang berdua ni memang dedicated lah in finding all the amazing clothes and they want to share it with others (sell it)..bagus kan mereka ini…alah.harganya pun murah2 je..tak lah mahal sangat for such amazing clothes…


Tu lau yang blog ala2 da focus kan…adik ni blog yang merapu je..men tulis je..xde nak focus2 nya…ye lah…lau focus kang, pastu tetibe ada idea yang tidak berkaitan tapi nak tulis dalam blog…tapi tak ley nak tulis sebab? Blog tak padan dengan tulisan?...haha  bub tu adik tak nak limitkan scope blog adik…susah…adik ni da lah macam xde idea sangat..so…agak susah lah kan…heheh…

Till then…







Muah2!!!



p/s: malam ni nak layan Harry Potter lagi kot..hahaha..

No comments:

Post a Comment