Nuffnang Ads

Wednesday, April 20, 2011

Lecturer Adik BAca Blog ADik!!!

Hye-All!!!

well..well...well.... you know what... adik punya blog dibaca oleh tidak lain tidak bukan... my own lecturer..(to my beloved lecturer....i am very sorry for any grammatical mistakes...seriously... i am soo sorry)...hehehe... reason me say sorry is because... hehehe..


the lecturer of ours is Madam Nur Salina binti Ismail. She is a very good lecturer... 


maybe adik tulis sal lecturer la apa lah kan.... maybe lah ada sore2 sumbang serta tidak sedap mengatakan adik tulis ni nanti dapat markah lebih...huhuu...tidak sama sekali....adik tulis ni sekadar tulisan yang hanya coretan untuk kepuasan diri menulis. mana tau kot2 nanti bley tulis untuk majalah hiburan di Malaysia ni kan?... xke best tu..at least ada kerja kan...


okay berbalik kepada cerita lecturer adik ni...tadi adik pergi office dia bersama beberapa lagi kawan lain, and then she told me something, " you know what, I was reading your blog last night"... and then adik pun...wahahaha...(terkejut nih...nak ketawa kuat kang takut apa pulak....hehhe).. but then..thank God ada yang baca...kot2 la tak de yang baca...ye lah...apa guna tulis banyak2 kan takde orang baca...hehehe...


special thanks to Madam Nur Salina Ismail...thank you very much...for reading my blog...

Honestly I want to put her picture...but then I think it too much maybe...it is not nice.....


 (maaf anak itik ni tak kena mengena,,,sekadar gambar)


So this entry I dedicated it to you...




till then...




Muah2!!!



p/s: Miss Zanirah punched me...twice....hahahaahh....erk!!...keluar angin dalam badan adik ni....hahaha "ada interview session ke?"....hahahaha
p/s: dorng ni suka kasut...hahaha...

3 comments:

  1. madam salina xaccept pom fb request ak. apetah lg bce blog ak.. hu3

    ReplyDelete
  2. hahaha....dia lupa mu kot...haha...madam salina selalu igt aku..kuang3...

    ReplyDelete