Nuffnang Ads

Tuesday, April 12, 2011

Mana Identiti Blog Adik?

Hye-All!!!...

dikala adik terus cuba meningkatkan diri...adik terpana dengan satu komen dari salah seorang blogger yang adik follow... MatGebu... sapa kenal MatGebu?...lau tak kenal...sila lah click ni nama itu...otai gak lah MatGebu ni....jiran Abang BEN...(katanya lah...sejauh mana kebenarannya...awok tak tau)..hehehe 

okay...MatGebu kata....adik kenalah jadi diri adik sendiri...haaa...ni lah yang dilemma ni... Adik lihat dalam diri adik...adik ni telah menjadi diri adik sendiri...tapi adik tak tau lah... maybe adik kena banyak lagi kot berblogwalking (adik lama jugak lah tidak menziarah blog2 lain ni...rasa malu pulak)...*Wink!!!

ye lah...adik ni buknnya teror sangat pun dalam berblog ni...tapi Kak WC kata...adik kena yakin dalam diri adik sendiri..barulah kita akan disegani oleh orang lain....disegani dan ditakuti adalah dua benda yang berbeza ye...jangan silap...

okay baikklah....adik kena banyakkan membaca jugak ni.ye lah...nak tulis kena la yang berinformasi dan disukai ramai..sebab kita nak kongis story...bukannya nak syiok sendiri..kan?..hehehe..






till then...



Muah2!!!...

p/s:..identiti?...hurmm...

2 comments: