Nuffnang Ads

Wednesday, April 20, 2011

MEE KARI DENGAN SERAI?... MAT GEBU PLEASE KOMEN....tak penah dalam hayat adik..

Hye-All!!!


kengkadang kan..adik ni tak tahu nak tulis apa dalam blog ni...haaa...ada2... tadi adik pergi supper dengan kawan-kawan adik pada pukul 1130 malam. Wadi, Pz, Belle and adik lah...  teka adik makan ke tak?...hahha...mestilah adik makan..kan?...teka lah adik makan apa?...tak pe2..kali ni adik bagitau je apa yang adik makan. okay2... adik makan mee curry, cube tekan kat mee curry tu...

okay lah kan adik order mee curry...yang tak bestnya..adik selalu makan (tak kira la mak adik buat ke, kakak adik buat ke...) tidak pernah adik makan mee curry yang ada SERAI!!!..potongan kecil2 SERAI bergelimpangan dalam mangkuk mee adik..sungguh tidak berperikemanusiaan langsung... ada ke serai itu dipotong2 dengan kejam..(ada kaitan?..tiada!)...


tak lah...adik bukan tak bersyukur ke apa...cuma tu la...kalau benda yang kita makan luar daripada kebiasaan kita..maka dengan sendirinya mulut pun berkata..benda yang tidak berapa nak elok kan..hahaha....first2 mee curry berserai tu sampai depan muka adik tau adik cakap apa?... "YA Allah...banyaknya serai...!!!" ye lah kan...terkejut beruk adik tengok keratan batang serai yang banyak dalam MEE CURRY!!!>. hello..its mee curry okay..it is not gulai or whatever... its mee curry... huh!!!


tapi kerana tak nak membazir... adik pun makan je lah...sek bek tekak ni sapu habis je..lau tak...adik suruh je pembuat mee curry tu buat yang lain....takpe lain kali adik tak nak order da mee curry kat kedai tu...(maaf nama kedai dirahsiakan...)


maka khalas lah mee curry yang berserai tu...sumpah tak nak da adik order mee curry yang ada serai tu...adik order menda lain lah nanti...hahaha




maaf yer... gambar2 ini LANGSUNG tiada kena mengena dengan mee curry yang adik makan tadi..SUMPAH tak kena mengena langsung!!!


till then...








Muah2!!!


p/s: tadi baru study Introduction of SCP...hahaha

No comments:

Post a Comment