Nuffnang Ads

Thursday, April 21, 2011

Musykil2!!!! kena follow ke?

Hye-All!!!!


adik ada satu kemusykilan dalam diri adik sendiri... 


maybe apa yang adik nak brought up ni agak sensitive lah..sebab tak semua mampu mengawal emosi..tapi kan..tak pe lah...adik cerita jugak lah....


kenapa kita kena tinggal link and inform kat blog tu yang kita da follow?... kenapa?... adik rasa kot..mudah je... Tolong-menolong... ye lah..setakat klik je..bukannya susah sangat pun... nak2 kalau yang ada Nuff ke Innity ke...wah...apa lah salahya kalau klik kan?...bukan susah pun..adik pun sebenarnya DULU tak lah mengamalkan sangat Follow meMollow ni... tpi setelah mendapat kesedaran!! adik follow balik mereka yang follow adik (masih dalam proses untuk follow mereka yang follow adik sebab bile adik klik kat profile dorng..tak kuar..macam ne adik nak follow.)...


baiklah...adik berharap sangat kepada yang follow adik...silalah bagitau link blog...bukan apa...kang tertakut tak follow balik....susah pulak kan?...



till then...






Muah2!!!


p/s: Hye-All!!!, Till then... Muah2!!! memang jadi trademark adik da dalam blog...heheh... kawan2 pun ikut..malu je....hahaha

2 comments:

  1. yup! akan follow back kalo org da follow kita unless link takde. camana nak follow back.

    ReplyDelete
  2. betul tu kak WC!!!...Stuju sungguh....kan

    ReplyDelete