Nuffnang Ads

Thursday, April 14, 2011

Balik ke TAK NAK????

Hye-All!!!

Banyak pulak ari ni masa adik nak buat entry tau…ye lah…bukan apa…kalau nak mantapkan entry (BEN ASHAARI:2010,2011) kita kenalah banyakkan menulis dan membaca. 


Ha…ni adik nak bagitau…sebenarnyakan musim final exam untuk universiti (UNISZA) adik ni yang adik cintai ni…dah nak bermula..in fact memang da mula pun.. esok mula dan malam ni da agak ramai lah bertebaran balik ke rumah memasing…kuang3… adik?..huhuh… adik rasa macam nak balik tapi nak study sebab kalau duk rumah memang tak study lah adik jawabnya…pastu balik2 tak tau nak jawab apa?..tak ke rugi itu semua..kan?..hahaha… lagipun adik belum balik lagi..kakak2 ku dan abang ku yang tersayang tu da ajak pegi CameroonHighlands.. ye lah…rumah agak dekat dengan jalannya…so…adalah dalam 2 ½ je..hahahah… dekat kan?..ke KL 1 jam 45 minute naik kereta…hahaha….bukan berlagak yer..Cuma fakta….kuang2…


Ye lah…motif adik cerita ni pun bukan apa…. Lau time cuti2 study week ni adik kalau xde hal memang duk hostel je..study….nak buat cmne kan….adik bukan best student yang selalu dpt DL… (Dean’s List).. adik hanya pelajar biasa yang hanya dapat markah biasa dan hanya duduk dalam kalangan orang yang biasa2 je…


Kalau mengenangkan diri ni kan….sampai biler2 pun tak kan abis…kalau kenang pastu amik tindakan lagi best….ada sket perubahan kan?..macam kita dalam bilik..kalau kita tengok kat lantai pastu ada sampah…. Apa perkara yang kita perlu buat?..tengok sampah tu dan fikir mcmne bley sampah tu masuk atau kita amik dan terus buang sampah tu….mana yang lebih menyihatkan?..hahah….tentulah yang kedua kan?...amik terus buang.


 both of these pictures are not from me... MR GOOGLE!!!...hahaah



Till then...






Muah2!!!




p/s:…lama adik tak nampak muka awak?...awak katne eh?

No comments:

Post a Comment