Nuffnang Ads

Tuesday, April 19, 2011

Room for Improvement..!!!

Hye-All!!!...

okay baiklah...sepanjang beberapa bulan adik telah berblogging ni kan...ye lah...adik sedikit sebanyak menjadi terkenal..hahaa (terkenal ke?)... terkenal lah jugak kot..dalam kalangan kawan2 adik dalam kelas...okay...sebab terkenal macamni sebenarnya...

dipermulaan entry adik selalu taip 'Hye-All!!!' kan...dan sebelum adik akhirkan entry adik, adik akan tulis 'Till then, Muah2!!!'.. ha...yang ni lah selalu kawan2 adik dalam kelas dok sebut...wahahaha...kengkadang malu pun ada..tapi biler pikir balik...rupa2nya diorng tahu...mintak2 lah dorng baca apa yang adik cuba sampaikan... memang lah jumpa tiap2 hari...tapi jumpa tiap2 hari tidak semestinya kita bercakap fasal benda yang adik tulis dalam blog ni.. benda yang adik tulis dalam blog ni adalah sesuatu yang adik rasakan yang lahir daripada hati adik sendiri. adik memang tulis blog ni untuk kepuasan diri adik sendiri...  adik sering nyatakan kat dalam blog ni..adik tulis blog ni sebab nak mantapkan tulisan both English and Malay. Reason, my writings in both languages are not that good compare to others... 

adoi..tengok...da lari daripada tajuk sebenar...memang macamtu..nak buat macamne... hahaha



Till then...






Muah2!!!


p/s:... there are many other ways to improve !!!....

No comments:

Post a Comment