Nuffnang Ads

Friday, April 29, 2011

Segment ; Bestnye duduk di teratak PINKY MOMMA ;)

Hye-All!!!...

syarat2nya adalah : 

1; Letakkan title entry : Bestnya duduk di teratak PINKY MOMMA ;)


Da siap!!!



2; Letak Header Pinky Momma...hehehe (siap!)





3; Bagitahu pasal blog Pinky Momma..


arini..adik ternampak segmen dari Pinky Momma yang adik ternampak dekat Blog Mak Dara... mana satu yang adik nampak...? adik nampak dua2!!....hhahah....mana2 lah...janji adik masuk kan....sejujurnya... adik baru jadi followers Pinky Momma ni....ye lah...adik ada terdengar kalau nak banyak followers kena banyak berblogwalking and become others followers..kan?..best tak bunyinya?.. memang best pun....sebab kita boleh tahu banyak benda....hahahah....eh..jauhnya da adik ni menyimpangnya....adoi..sengal...


Okay2...selepas mendapat hidayah...setelah adik menjenguk2...blog Pinky Momma...adik dapati (wah...macam MR Inspector je....hahah)..takde lah...adik suka...lagipun adik suka pink kerana ia adalah salah satu daripada warna kegemaran adik sebenarnya...hehe... da Pinky Momma ada di Kuala Terengganu,  adik pun ada di Terengganu, tapi adik belajar je kat sini,. adik asal Raub, Pahang!!..hehehe..Kampung Jenud ku yang tercinta!!!... 
thanks...tapi apa yang pasti...adik akan selalu jenguk blog kak Pinky Momma...(pening..mana satu nk panggil..Kak ke Momma)..heheh



4; Haa....sapa memang / betuah akan dapat masuk dalam bloglist Pinky Momma...



adik jawab?... best giler dapat masuk bloglist... memang best giler...memang tak tersangka...cuma lau adik dpt masuk...adik kena lah rajinkan diri hupdate,...tu je lah...hehehe


5; tarikh tutup..


1 May 2011, kul 8 malam..


wahhh...adik suka juga masuk segment ni sebenarnya..



till then...




Muah2!!!

p/s: barang sesiapa yang nak join....haa...jangan malu2...sila lah klik kat banner dan nama2  Pinky Momma....okay?

4 comments:

  1. Akmal, check this out http://theotherkhairul.blogspot.com/2011/04/cara-untuk-mendapatkan-followers.html

    ReplyDelete