Nuffnang Ads

Saturday, April 2, 2011

SIMPLE TAPI MENARIK..

Hye-All!!!...

haaaa... adik ditagged oleh kak WC...tpi adik tak tau la samaada contest ni masih berjalan ke tidak...tpi adik cube je lah....sebab adik tengok...tarikh tutup dia.. 4 April 2011...so..sempat lagi la patutnya kan?...adik join je lah...

KM ada je bagi syarat2....first syarat..jadi follower...adik pun klik je la...alang-alang kan...bukn susah pun nak klik..klik2...kan?

KM suh letak banner dia and linkkan ke dia la,..., ada ni kat bawah...


haa....siap...try click kt atas ni....mesti kamu akan di bawa ke entry dia..kan?....haaa...try lah...

haaa....ni adik nk letak and citer sal header adik..okay?....ni dia!!!

(click on my header here...to see it clearly)

okay... ni adik suka ni...adik nak citer sal banner adik...
nampak x insan yg rambut wana pink tu...adik wat guna Photoshop..bijak x?...ahahha padahal tersalah tu sebenarnya....hahaha..erm... gmbr adik tu....adik amik kat dalam kelas madam mahani...
okay... yg budak kecik 3 orang tu pulak...tu adalah anak sedara adik... anak kakak adik....huahauauh... from left (Akim, Fitri and Abang)... 
okay..yg lilin tu...comel kan?....tu hasil dripd camera DSC-W310... of course lah Sony Ericsson kan...hahaha.. lilin tu sebenarnya adik amik kat kafe...tengah2 makan tetibe xde lektrik...jdi orang kafe tu pun bg lah lilin..mcm candle light dinner da kt situ....hahahaha...

simple je adik punya header.. nothing much...okay lah...nk load page pun x lah berat sgt...hehhe

pastu....KM suh tag 5 orang....so...ini lah mereka!!!...


ni adalah mereka...hehehe (terbesar plak xpe lah..)

till then...



Muah2!!!



4 comments:

  1. thanks for tagging me..hehe...yeah.. i need that...

    ReplyDelete
  2. rasanya dah tutup...tutup awal..cuba check tgk...lulu nak join juga tp penganjur tutup awal..

    ReplyDelete
  3. tu la....tpi i join je..bub kak WC tu join je....pening jugak...lau penyertaan byk je...pelik kan...hehehe

    ReplyDelete