Nuffnang Ads

Saturday, April 30, 2011

Stomach Ache sangat membunuh..!!!

Hye-All!!!

adik bangun pagi lagi hari ni...Ya Allah....agak lama da yer adik tak bangun pagi, tapi yang ajaibnya kan....adik tido lambat je semalam, adalah dalam pukul 3 pagi...(terkejut tak? mesti tertanya2 apa yang adik buat kan?... maaf adik tak study pun....hhahahaaha (tak kelakar ke)). erm...takpe adik bukannya peserta Maharaja Lawak...huhuhuh...


huemm....mesti korang nak tahu sebab apa adik bangun awal kan?....wahahahaah....sebab adik sakit perut!!!.... giler memang sakit giler dan ini adalah penangan makan nasi goreng chicken chop yang ada black pepper gravy dan adik punya lah cerdik serta mempunyai kehebatan dari segi masakan, adik pergi TAMBAH pulak lagi black pepper yang serbuk tu secara sewenang-wenangnya..... haaa...amik!!!!!! rasakan di pagi hari orang lain sedap2 melayari bahtera merdeka (sebab sabtu kat Terengganu ni)..adik pergi bilik air.... pastu dah lah makan dish yang ada black pepper tu kan.... adik pulak pergi minum air Coca-cola dan slurpee kawan punya... Ya Ampun..... bijak tak adik???.... adoi....


pasni konfem...adik tak nak dah buat kerja giler yang macamtu...seksa perut ku..!!...



+


=




till then...





Muah2!!!

p/s: ni jap lagi mesti gantuk plak, ye lah... bangun awal...hahaha
p/s: Pictures were taken from Mr Google..thanks...

No comments:

Post a Comment