Nuffnang Ads

Sunday, April 17, 2011

Telur-telur!!!

Hye-All!!!

adik baru je lepas mandi ni...haaa.... kalau adik fikir-fikirkan lah... adik ni dah jadi tak berapa suka kat TELUR/ EGG...  ye lah...walau ada banyak jenis telur...tapi mostly kat sini dan kedai2 makan adalah mereka menjual telur ayam goreng... huhuhuh...ye lah sejak ada ura2 Malaysia didatangi telur tiruan...huhuh..adik tengok telur pun rasa macam nak muntah...huuhuhu...muntah..~~~wek~~~...

adik pun tak makan lah telur well... tah lah...tetibe tu....  kalau terfikir je... nak muntah adik..perut yang comel ni kemain lagi...bergelora... bub tu adik tak makan sangat telur ni...tapi lau telur lain mcam telur puyuh ke kot...makan la...tapi lau nak compare kan...telur puyuh dan telur ayam... telur puyuh ada lagi banyak kolestrol..huuh... mana satu,,,alang2..tak yah makan terus...tak yah makan telur..hahaha...

huhuh...lagipun kan telur mahal...bek makan sayur-sayuran je..kuang2...


cantikkan telur2 ni...ehsan Google...comel lah...


till then...



Muah2!!!

p/s:.nak bawak kawan bek g berurut...dia sakit urat...bye...
p/s: banyak giler perkataan 'telur' dalam entry ni..hehehe......

2 comments:

  1. orait! tak mati tak makan telur so tak makan tak pe :)

    ReplyDelete
  2. kan?!!!... telur pun tak lah berapa sihat sangat kan?

    ReplyDelete