Nuffnang Ads

Monday, May 9, 2011

ADIK KETAKUTAN!!!

Hye-All!!!


Seperti mana yang adik telah bagitahu kat followers and readers semua… adik akan berLatihan Industri di MATiC di Jalan Ampang Kuala Lumpur… adik bercamput baur rasanya.. Takut ada… Gembira ada… semua adalah.. ye lah…tempat baru… tapi adik rasa ini lah tempat yang sesuai untuk adik mengapplykan semua yang telah adik pelajari sepanjang 3 tahun berada di UniSZA… dan sesudah adik melepasi 3 bulan di MATiC… adik dan kawan2 akan kembali ke UNiSZA untuk meneruskan TAHUN ke EMPAT kami dan itu adalah tahun terakhir…huhuh… wahhh…tak sangka kami akan menjadi Graduan under Faculty of Languages and Communication bagi Degree holders… yet… we need to improve more…!!! Well for those who are already good in English, there is no need to better your English since your English is already good…kan?..tapi yang macam adik ni….confirm2 kena make very big leaps to improve my speaking and writing…FOR SURE kena!!!...hahahha….



lagi pun..for next term… adik kena sibukkan diri untuk berpersatuan pulak…ye lah.. last term… tak banyak aktiviti... in fact… takde langsung.. adik memang sungguh nak mintak maaf…. Bukan adik tak nak buat… Cuma… takde masa…maybe adik kurang bijak dalam mengurus masa… tapi itu hakikat yang kawan-kawan kena terima… next term.. adik akan cuba penuhi masa-masa anda dengan pelbagai jenis aktivit supaya ada lah nampak kita punya persatuan kan?.. sayang semua!!




Till then…






Muah2!!!

p/s: banyak da dalam pemikiran kepala hotak adik ni….(krusus kahwin)… hehehe

1 comment: