Nuffnang Ads

Monday, May 23, 2011

ADIK NYARIS DILANGGAR VAN!!!

Hye-All!!!


haaaaaaaaaaaaaaaaaa .... tadi kan masa tengah OTW balik dari tempat kerja... adik ikut la jalan yang lagi satu ni.... adik sebenarnya tahu je padahal jalan.. okay.. tengah seronok la jalan kan dan jalan dan jalan dan jalan sikit lagi... pastu... adik nak melintas... okay2.. ada dua jalan yang adik kena lintas... jalan pertama adik lepas lar... lepas tu... time jalan kedua... sebelah adik ada this aunt lar... pastu....adik memang nak lintas da sebenarnya jalan tu... memang nak lintas betul2 baik punya... tapi tah datang dari mana!!!.... zzzuuuppp!!! van besar bapak lalu tepi...baik punya lalu!! adoiyai...sengal je rasa kepala ni... lau adik sikit lagi tu... ada headline esok kot...




"seorang remaja mati dilanggar van di depan KLCC" boleh?   



sedih adik!!!... hahaha... ermmm.... sebenarnyakan adik yang tak nampak kereta tu... ye la... tengah bersemangat berjalan kaki... terus nak melintas.... da lah tempat yang adik lalu tu tempat bar... adoi sengal!!!... carlsberg ada di mana... poning kepalo den....hahaha... tapi adik lalu je...bukan nak buat apa pun....tapi kereta la.. banyak gilo!!!.... bub tu sampai tak berapa nak nampak tuh!!!...hahaha... tapi masa dah rasa macam selamat tuh adik tak berhenti kot bersyukur...!!! adoi...memang takut lar.. hinggakan mak cik sebelah adik tu pandang adik and mcm tengok "R u okay?"... ye lah.... adik cakap "Oh My GOD!" agak kuat lar...hahaha ye lah sebab terkejut punya fasal... takut weh!!! jarak antara adik dengan van itu hanyalah 5 inci kot!!!.... berderau darah adik!!! pasni ni tak mau da men lintas je.... takut!!! biar lah letih sikit daripada terus mampus..hahaha



kerja hari ini adik rasa best cuma pagi tadi NERVOUS sebenarnya...ye la...tengok jadual... (which adik takde...sebab adik buat LI je... bukan staff..hehehe)... yang ada kat dalam jadual tu... Kak Teha, Mei Ling and adik sememangnya la ikut office hours...kan?..so.... agak nervous la... tapi dah bawak ke tengahari tu... okay lar..hahaha.... orang da ramai... kuang2...


okay... tu je la citer nya... huhuhu.... dan adik seronok kerja kat MATiC!!! I keep saying that... because its true!

 
  ini adalah van yang hampir melanggar adik...(bukan yang real one tpi mcm ni la)





till then...









Muah2!!!


P/s: sok hari kedua untuk minggu kedua.

No comments:

Post a Comment