Nuffnang Ads

Monday, May 30, 2011

THE CHANGE HAS COME!!!

Hye-All!!!


I rasa I nak tukar sesuatu la pada blog I... maybe I nak new layout.. I nak buat ia lebih simple and more attractive since I think the current layout is not that attractive...huhuhu... 


okay.... I cube tengok kat mana2 ke layout yang cantik... kan?...hehehe... 


hahaha..kejap je da tukar...cuma I ada beberapa lah yang tak puas hati...takpe..nanti I buat lagi... sebab apa?..I memang saje je buat white layout..sebab tak tahu... I sebenarnya suka warna putih sebab nampak bersih je... tapi malangnya I ni seorang yang agak tidak cermat... so.. I would rather go for the earth tone and black...that would be so much better...hahaha....

to be honest kan... I suka tengok blog ni...sebab this blog is simple and very good... itu je yang boleh cakap..sebab sebenarnyakan.. I jeles tengok blog dia.. I nak je jadi macam blog dia...tapi tak tau cmne....hehehe... sama-sama kita jengah blog ini.. IT'S JUST TOO DIFFERENT pergi tau...jangan tak pergi...best!!!








till then...










Muah2!!!

p/s: aku promote blog orang..hahaha...

2 comments:

  1. Eh, that's my blog! Thanks Akmall :). You can browse for a blog template that is suitable for your interest. They are many blogspot templates out there that you can download. Good luck! :D

    ReplyDelete