Nuffnang Ads

Saturday, May 21, 2011

CITRA WARNA SATU MALAYSIA!!!

Hye-All!!!

CitraWarna Malaysia....hebat!!!


 Yang ni masa tahun 2006...


Ni lah MATiC kat Jalan Ampang... tempat I buat Latihan Industri...hehehe 



bloggers2!!!.. apakah khabarnya kamu semua?... (kali nak tulis lam BM jap)...  erm... hari ni I nak pergi Dataran Merdeka...nak buat report on CitraWarna 1 Malaysia... amacam?...best tak agaknya?...haaa... ni jap lagi I nak pergi la...actually the event starts at 5.00pm tapi kan I rasa tak yah lah I pergi awal2...hehehe..kan?..ye lah.... masa tu takde pepe lagi pun....hehehe...  sek bek I bawak kamera I yang sememangnya I pemiliknya... sebab Cik Asma suh tangkap gambar untuk dijadikan sebagai bukti yang memang the trainees ni pergi kat CitraWarna 1 Malaysia tu... lagipun memang I nak pergi pun ye lah... ni ada peluang jenjalan ni... turun la KL kejap..bukan jauh pun... Lau dari Taman Paramount ni... turun je dekat station Masjid Jamek.. and walk a little bit about 5 minutes.. sampai lah dekat Merdeka Square..hahaha


em...I rasa I nak pergi sorang je...tapi MakDe nak ikut... I tak kisah pun... cuma takut MakDe sakit kaki je lah...itu je la... lain2 tu I tak kisah sangat pun....hehhee... okay lah... I nak bersiap-siap da ni... ye lah.. I nak jugak lah glamourr gitu kan!!.hahaa..em...sapa yang nak pergi...msg2 lah I..ley kita jumpa kat Dataran Merdeka....hahaha...


 ni masa dalam kelas masa EEP 2011... lain kan dengan gambar yang bawah ni?..kan?...adoi....


yang ni...em....tak berapa ingat lah gambar mana...maybe OTW nak g meeting kot...hahaahah



ni Yana and Farah, they are the Tourist Assistants at MATiC...they are great people...




till then...




 






Muah2!!!


p/s:.. I am thinking of my fate now.. (wait...I will tell you)...

No comments:

Post a Comment