Nuffnang Ads

Monday, May 2, 2011

DINNER ADIK DAN KENGKAWAN!!!!

Hye-All!!!...

Tuan-tuan dan puan-puan...Eh..kenapa tuan dulu baru puan?...pernah tak terpikir sal menda ni... tak pernah kan.... erm...adik baru je terpikir sal menda ni sebab adik tertulis...adik pun tak amik tau sangat pun..erm...biar lah...hahaha..


okay....malam ni tadi....adik dinner tau... dengan kawan-kawan... adik, wan zool, anas, belle and pizi... nak tau tak kat mana kita orang dinner?,,,, haaaaa.... ni yang best ni.... teka lah....teka lah....  okay adik dinner dekat Seberang Takir...kat mana?.. tak tahu yer....ni adik akan bagi gambar ek..sebagai bukti-bukti tempat kejadian...hahahah....


inilah buktinya!!!

 ni adalah air tembikai gelas besar..RM3.50...malangnya adik tidak dapat abis..huhuhu.....*bazir je :(


 Pelbagai koleksi gelas yang sememangnya banyak...aduh....semua abis..adik sorang je tak abis...


 keropok lekor makanan sampingan...huhuhuh...anas belanja...hahaha



 belle dan adik...

haaa.... yang belle...suka kan dia dapat minum air gelas besar.. yang gemuk ni adik lah...sapa lagi kan....hahaha...semua ketawa dan kenyang..balik je... senyap dalam kereta....ngantuk siap!!!..ahahaha...

Kepada sesiapa yang ingin mencuba kenikmatan air gelas besar ni..sila lah ambil alamat ini..
Air Buah Gelas Besar Terengganu (Air Buah Pak San),
Jalan Lapangan Terbang Sultan Mahmud,
Kampung Bukit Tok Beng,
21300, Kuala Terengganu,
Terengganu Darul Iman.





till then...








Muah2!!!

p/s: masih kenyang!!!...

4 comments:

  1. Tayang air plak adik ni..dah la tengah panas malam ni.
    oh ya, akak sekolah men kat area Gong Badak tu..eh, Wakaf Tembusu dolu2 :)

    ReplyDelete
  2. WC:... panas?..waahhhh...malam2 begini?... masa dulu2 lah ek..takpe..adik ada 1 tahun lgi kat Kuala Terengganu ni..ada masa kita wat gathering..kan?

    ReplyDelete
  3. Cik lulu:...huhuahuahauh...avacado...adik bukan tak nak order..cuma adik rasa macam buah tu takkan masuk je dalam mulut adik ni...tah..hehehe

    ReplyDelete