Nuffnang Ads

Tuesday, May 24, 2011

EVENT URBAN BEATS!!! JOM!!!

Hye-All!!!!


haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... (panjang tak ha nya?) panjang kan?... okay la...adik ada satu event nak bagitau ni... tengok poster kat bawah ni....


 haaaaaaaaaaaaa... ni la posternya...klik bagi gemuk!!!


 cuba baca siapa artis yang ada kat situ..hebat kan??


 gambar adik ni berbelakangkan baju yang adik dapat tadi!! sila jangan jeles....orang MATiC je dapat ni..maaf..


ni yang BEST sekali!!! masuk adalah percuma!! Admission is FREE!!! mana nak dapat weh!!!...jom ramai2 tahu..


poster ni sama je... sila datang ke MATiC untuk maklumat lanjut ok?.. takpun tengok je poster yang adik post ni... mmg cukup bermaklumat da!!!


ni KLCC.. sapa tak kenal...meh adik lempang!!...hahaahah takde la gurau je...



meh adik bagitau lagi... okay... macam ni... MATiC (Malaysia Tourism Center) akan mengadakan satu event iaitu URBAN BEATS @ LANAI MATiC. There will be perfomances by Joe Flizzom, Mizz Nina, Caprice, Altimet, Sona One, DJ Fuzz, DJ Nas-T, DJ Vin and DJ Nerd. Pada malam tu jugak ada dancing2 dari dua kumpulan dancers yang tidak asing lagi iaitu... WAKAKA Crew and GILA BATTLE Crew. Best tak? bestkan...


Bagi yang minat graffiti, ada juga artis graffiti terkenal yang akan membuat persembahan iaitu Bona, Sona One and Blob (PW). The emcee for this event is Hafiz Fly FM. amacam?... best kan... datang ek... jangan malu2...


the event is on 28th May 2011 (Saturday) from 4pm-12am @ Lanai MATiC, Jalan Ampang bersebelahan Zouk. best tau!!!.... mesti ramai nanti... datang dan sama-sama lah kita memeriahkan acara ini!!!!..luangkan masa ande bersama kami semua!!!






till then...








Muah2!!!


p/s: datang tau.... ini wat sayang lebih ni...
p/s: Lanai adalah tempat yang terbuka...so.. memang korang takkan sesak nafas la... lau ada yang sesak nafas... kita bawak terus ke HKL...amacam?...

No comments:

Post a Comment