Nuffnang Ads

Monday, May 9, 2011

JOM BALIK KAMPUNG!!!

Hye-All!!!

Adik da sampai kat kampung adik!!.. Kampung Jenud…  hehehe yang dicintai… okay2… adik bertolak daripada Kuala Terengganu pada pukul 11. something mcmtu… jalan punya jalan… menuju ke Raub, Pahang…. Dalam pukul 5.00 petang adik pun sampai…. Lama tak?...lama tak?...lama kan?...hehehe…. takde lah….kitaorang berhenti dulu kat Dungun (tengok pantai)… pastu berhenti makan dekat Kuantan… sedap jugak makan dekat situ… ye lah…seumur hidup adik… adik tak perna pun pergi kedai dan mintak untuk makan berHIDANG.. ye lah…macam makan kenduri… Cuma yang ni… kita pilih lauk..pastu diaorang antar makanan… pastu kita makan…cmtu je lah…. Tapi I was surprised lah….hahaha… but neva mind… that will not affect me anything…hahahahha….

Adik ada sertakan gambar-gambar yang sempat adik tangkap dalam perjalanan…..nak tengok tak????



Till then…



Muah2!!!
p/s: harap2 semua da selamat sampai kat kampong dan rumah masing2…

No comments:

Post a Comment