Nuffnang Ads

Friday, May 6, 2011

kaWAN!!!

Hye-All!!!...


beberapa jam lagi adik dan abang dan sepupu-sepupu adik akan mulakan perjalanan.. ni nasib baik adik sempat update...huhuhu... ye lah... adik windu kat blog... adik dapat macam idea ni tadi.. adik ni kan...macam jadikan blog ni sebagai adik punya diari da... maybe adik punya blog tak seinformasi seperti blog lain... tapi sedikit sebanyak adik menceritakan apa yang berlaku sekeliling adik....


ada satu cerita ni... kaWAN adik... dia minat seorang budak ni.... budak ni kos lain.... memang kos lain lah.... tapi yang peliknya kaWAN adik ni.... dia seorang pemalu yang teramat sangat!!!.... adik cuba bagi nasihat kepada kaWAN adik ni.... tapi tu lah.... nasihat pun tak guna jugak kalau dia malu kan... sebab adik tahu... adik tahu sangat kaWAN adik ni... kan belle kan?... belle kenal tak kaWAN adik ni?... kenal kan?...




okay, berbalik kepada cerita tadi...  kaWAN adik ni minat je dia... kalau jumpa je...malu-malu kucen... malu lah... nak tegur katanya..tapi dia malu... tapi sekarang nasib baik kaWAN adik ni da abis da..... maksudnya...da habis lah untuk sem ni.... kaWAN adik ni nak pergi praktikal pulak....hehehehe... moga dalam dunia praktikal ini nanti... semua masalah kaWAN adik tu selesai lah.. carilah orang yang sesuai kat dunia praktikal tu nanti... dengar kata dia praktikal kat tempat yang best....hehehe..moga jumpa dengan orang yang best jugak lah ek nanti...kuang3....





till then...








Muah2!!!
p/s: adik rasa...kaWAN adik tu...sudah berupaya melupakannya...

No comments:

Post a Comment