Nuffnang Ads

Sunday, May 29, 2011

KUCUPAN SEBELUM TIDUR!!!

Hye-All!!!


da beberapa hari i tak berblog... ye la.. kalau i balik kampung memang takde peluang LANSUNG la i nak berblog... tau tak kampung i katne?... nama kampung i KAMPUNG JENUD yang terletak 30 minit dari dua bandar iaitu Bandar Kuala Lipis dan Bandar Raub. Ye... betul... i da kira da...


okay, sekarang ni i da sampai Kuala Lumpur and i am now totally sleepy and i cant even think of anything but have to update my blog...


i ada cerita ni nak cerita kat readers and followers. Ceritanya macamni, otw balik tadi tayar bus yang kiteorang naiki which is Central Pahang to Kuala Lumpur meletup dan keadaan tayar bus tu amatlah teruk!!! sangat!!! i tak dapat nak imagine seteruk itu tayar itu meletupnya!!! takoooot!!! bayangkan kalau apa-apa terjadi?.. huhuhu.. mesti i dan penumpang lain akan tercedera. kan?...huhuhu..tak nak!!!



okay la...i gantuk sangat ni!!!


kucupan sebelum tidur!!!!...muah2!



till then...












Muah2!!!


p/s: da kenyang mestilah gantuk kan??
p/s: esok is minggu ketiga i kerja!!!

No comments:

Post a Comment