Nuffnang Ads

Monday, May 9, 2011

MATIC KUALA LUMPUR!!! HERE I COME!!!

Hye-All!!!



Aritu adik pergi Kuala Lumpur… tengok2 tempat… lepas pergi tengok tu…waahaah..adik rasa macam nervous pun ada…. Takut apatah lagi…adoi… takut serta lain-lain perasaan…hehehe… adik confirm lah duduk dekat rumah majikan Mak De adik… dorang pun bagi duduk… ala…adik nak duduk bukan nak buat pepe pun… memang semata-mata nak duduk je… tiada niat tersembunyi langsung… sumpah…  Rumah Mak De adik tu kat Kelana Jaya… jadi.. adik akan amik Stesen Putra dari Taman Bahagia dan adik akan turun dekat erm…. Dekat KLCC atau Dang Wangi…  masa tu jugak… Pak Uda Melan (sedara Mak dengan Mak De adik) da bawakan pergi tengok tempat tu… MATiC tu sangat dekat dengan KLCC… sangat!... 


adik nanti masa Jumaat minggu depan kot… adik akan pergi lah ke rumah Mak De adik tu… the Majikan of my aunt are nice people. They are talking mostly using English and it is an English speaking environment. It is obviously my dream environment. The reason why I said that, it is actually an environment where I can enhance my English… and improve my speaking English language. Thank God! It is Allah who has planned such a wonderful plan for me, thank you! BTW, the perumahan that my aunt and the majikan is at Taman Perumahan Tengku. It is a resident where rich people lives…huhuhuhu… with big houses, beautiful surroundings and I love it. Actually, I went there before, in year 2000, that time, my sister Ipah was working there at a Factory at Sungai Wei/y ( I do not know the spelling)… 


Actually, I have lots of family members..(well not that many…but okay lah..)
Hahah..when I think back, I am nervous and scared because I have never been in such situation and with a big city as Kuala Lumpur… huhuhu…  to be honest, it scares me… it scares me… a lot!...hehehe… I mostly thinking whether I can survive or not but then people keep encouraging me and they (family members and friends) give motivation to me, then, I feel very much at ease now… but… still… I am scared… I hope I can get through it!!!... one thing… I just need to discipline myself so that I can overcome all the challenges that might come before me… I need you Allah… help me…


Look this cute little bag... cute huh??... I love it!!...hahah I wished I have one!!!.....




Till then...






Muah2!!!

p/s: MATiC!!! Here I come!!!

No comments:

Post a Comment