Nuffnang Ads

Tuesday, May 17, 2011

NAK BERBLOG KENA AD ISI!!!

Hye-All!!!!

adik bukan apa...tadi adik berjalan2 aka berblogwalking and adik terbaca lah satu post dari Encik BEN yang ada isinya. Yelah... dia cakap fasal entry.. kenapa takde orang baca dan takde orang nk komen?..kenapa...?...ABANG BEN cakap..kengkadang kita ni syok sendiri... tak yah amik contoh yang jauh lah...dekat2 je ada..adik ni haaa.... kengkadang...eh!! bukan-bukan...selalu sangat lah buat entry yang sememangnya peribadi @personal...memang selalu sangat!!!... tapi kengkadang kita mengambil keputusan buat entry fasal diri sendiri sebab kita kengkadang takde idea yang hendak dikembangkan... hahahahaha... desperate time calls for desperate measure....so...tulis je la apa yang boleh ditulis.. lagipun... blog kan untuk kita dan untuk dibaca....cuma.. kita lebih kreatif la dalam mengulas dan membuahkan idea...tak gituw semua?...


okay, baiklah... apa yang penting dalam sesebuah karya tulisan adalah cerita atau isi..jangan la buat tulisan yang merapu dek non.. tulisan tu tak kira lah dalam bentuk apa ke...janji tulisan anda tu dapat connect dengan pembaca..kan....nak2 lau pembaca tu ada nada bacaan seperti yang kita tulis tu.pergh.!!! tu lagi best... memang tip top lah pembaca!!!


pembaca mempunyai banyak jenis... ada yang suka baca fasal kisah hidup, health, keluarga, isu semasa, artis, dan lain-lain. So...kita kena lah amik tau gak kan... tapi ingat, jangan berharap terlalu tinggi akan traffik atau followers yang statik... tak semestinya kita tak best... best to subjective!!!

 ada yang buat sal makanan... mesti anda tahu siapa kan..MAT GEBU!!!... tiffinbiru.com

 ada yang buat sal Dunia Maskulin Lelaki.com

 ada jugak yang buat sal haiwan... ye lah mcm PETA

 ada yang review sal movie!! I love Harry Potter!!!

 Kesihatan keluarga!! kan?..mesti ada punya lah...

 ada yang buat sal DIY product...bagus ni....adik suka!!!

 Gossip artis?...memang ada?...abang Nara buat..pergi je kat Bloglist adik..mesti ada semua...

ada jugak yang buat sal kesihatan yang general...





till then...










Muah2!!!


p/s: adik pasni nak letak gambar yang takde kena mengena ngn entry!!!..hahaha

2 comments: