Nuffnang Ads

Monday, May 2, 2011

NAK NANGES JAWAB EXAM!!!

Hye-All!!!


haaa....da tak berapa lama je lagi kan adik nak balik...walau bagaimana pun..adik akan cuba sedaya upaya menghupdate segala yang adik perlu update, ye lah...nanti biler adik da balik ke kampung halaman... kampung halaman adik tu bukan ada internet connection, walau pakai Broadband... kesian kan?..tapi walau bagaimanapun adik tetap bersyukur dengan apa yang ada.... baiklah... 
tadi...adik pergi bandar Kuala Terengganu... (maaf, bukan pergi untuk tengok wayang atau lepak..*tiada yer)... alah... adik tadi pergi dengan Belle and Pizi...itu pun pergi lepas exam... ye lah... macam nak sambut kehabisan paper yang ke tiga... hehehe... Multimedia English is done!!! and we have one last paper and sadly, i knew already about my carry mark. Knowing how my carry mark is, to me it is devastated my heart. I have given my very best efforts...and it is my fault for not giving the most that I can give (maybe)... Sorry madam Salina... hehe... hope i can do well... well...adik ni sebenarnyakan, ada masalah sikit sebenarnya, adik ni kalau yang carry2 mark tu okay lah kot...tetapi tibe pulak nak final... adik da baca tahu semua... tapi adik ada macam masalah nak faham question, ye lah... kadang2... soalan suruh buat lain, adik pergi buat lain... tapi adalah kena mengena cuma tidak tepat!!!... huhuhu... nak nangis je rasanya... sengal!!!

 

aaarrrggghhh....itu sudah tidak berguna lagi (wahh...tetibe jadi ganas)... alah..apa yang penting *Haa..nak cakap kerjasama lah tu kan..kan... kan?.tak lah..apa yang penting... adik akan baca selagi boleh baca start malam ni...tengok lah...hahaha... then, I will put everything that I have read in the answer booklet...you will see....*oh God...put me in the easiest situation...huhuhuhu and to our Madam, I hope God will put you in the easiest situation also..hehehe.....




till then...









Muah2!!!

p/s: adik dan Belle dan Pizi... makan KFC tadi.... kepada Belle... terima kasih... sebab belanja.... hehehe...

No comments:

Post a Comment