Nuffnang Ads

Sunday, May 1, 2011

PERTEMUAN KITA SUDAH INGIN SAMPAI KEAKHIRNYA...

Hye-All!!!

tak lama semester kedua sesi 2010/2011 untuk semua universiti di Malaysia ni da nak berakhir, ye lah... tak lama je kan...sekejap je rasanya kan...adik pun nak balik jugak tak lama... maka tinggal lah segala kenangan yang ada untuk tahun 3 dalam minda dan gambar2 yang ditangkap. Banyak jugak la kenangan yang ada dalam semester 5 dan 6 (sesi 2010/2011)... banyak sangat..terima kasih semua...hahaha

 Selamat tinggal...jangan nakal2 yer!!!

ade ke yang nangis cmni?...ada tak?..ada tak???

(adik ni bukan apa..tak berniat pun nak sedih2 ni..hehehe...saje je tulis)... nanti biler nak abis masa nun tahun 2012 nti baru lah peluk2..hehe..(itu lau sempat..kuang3)....


ni peluk2 ikhlas ni..lau tak ikhlas jangan peluk..hahha


okay... adik habis last paper pada 4/5, 5/5 ada pejumpaan dengan Faculty fasal Latihan Industri... dalam 5 tu jugak, abang dengan sepupu adik datang dari Raub, Pahang, datang untuk amik adik, mulanya adik nak balik naik bus lepas tu datang balik ke Kuala Terengganu ni dengan abang je....tapi diaorang nak datang terus,adik pun okay je lah...ikut lah mana2 pun boleh...hehehe...janji dapat balik. yela nk buat persediaan untuk LI nti,,, nak tahu jalan dulu, nak ask sepupu adik yang duduk kat KL tu dulu cmne...uish...lau pikir2 balik, banyak jugak lah yang perlu dilakukan untuk buat persediaan tersebut...adoi...ni exam tak habis lgi nie...sok ada paper...hahaha..masih berblog...hahaha... ni segala barang ni tak kemas lagi...huhuh..tunggu wan zool amik kotak...heheheh..dapat kotak free..huahuahau..

maaf, all these clutters are not related to mine at all!!..

takpe2...sempat lagi kot...(sempat kot mana..barang banyak giler nak mampus..hahaha) 


hehehe..ni gambar adik, belle amik guna BB... comel tak..simpan tau gambar ni..buat kenangan!!..hahaah



till then...






Muah2!!!

p/s: ... erm...banyak lagi yang adik perlu belajar!!...

9 comments:

  1. hhohooo...comey pic adikk:P

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH JADI FOLLOWER SAYA YANG KE 1111

    BLOG ANDA DIREVIEW OLEH SAYA.SILA KE BLOG SAYA

    ReplyDelete
  3. angah:..hahah...picture adik memang comel..

    ReplyDelete
  4. Rozuan Ismail:...thanks... terima kasih sangat2....

    ReplyDelete
  5. alahai..adik dah nak balik ker? huhu

    ReplyDelete
  6. WC:.... hahahah... a'ah... nanti nak latihan industri pulak...tak tau bley update blog ke tak//...huuhuh

    ReplyDelete
  7. seronok le dah abis exam.. Bila start LI?

    ReplyDelete