Nuffnang Ads

Wednesday, May 11, 2011

PORNOGRAFI???!!!!...OPS!

Hye-All!!!

Ni adik ada beberapa info mengenai sesuatu yang dianggap obscene oleh majority rakyat Malaysia. Pornografi. Pornografi adalah telah menjadi satu punca pendapatan di negara lain…tetapi kalau2 nak mampus kat Malaysia ni..ha…sila lah buat perakara pornografi ni…cube tengok korang kena hukuman apa?...hehehe…okay2…jom masuk kedalam fakta2 tersebut… adik dapat fakta-fakta ini dari buku Maskulin Edisi Mei 2011 Vol. 116. 



1.       

           1.  Pengguna internet mengakses laman web pornografi ialah ketika waktu kerja antara pukul 9.00 pagi hingga 5.00 petang.

2.       2. 12% dari laman web terdapat di dalam dunia internet adalah berunsurkan PORNOGRAFI!!!


3.      3.  25% bahan dicari menggunakan laman web pencarian (search engine) adalah berunsurkan PORNOGRAFI!!!


4.       4. Di setiap saat, pengguna seluruh dunia hamper membelanjakan sebanyak $89.00 hanya untuk mengakses PORNOGRAFI!!!


5.       5. Pengakses PORNOGRAFI di dunia adalah 72% lelaki dan 28% wanita.


6.      6.  Perkataan “SEX” adalah perkataan paling banyak dicari di laman-laman web pencarian (search engine).


7.       7. Boleh dianggarkan 266 laman web pornografi baru muncul setiap hari!!!


8.      8.  Kebanyakan laman web PORNOGRAFI di internet dicipta oleh 3% warga United Kingdom, 4%  warga Jerman dan 895 ialah warga AMERIKA SYARIKAT!!!




Tengok?? Best tak fakta2 ini?..hahaha






Till then…







Muah2!!!

p/s: pornografi?..apa tu?..hehehe

2 comments: