Nuffnang Ads

Monday, May 2, 2011

Segmen Weh! Week End Jum Juin Nak Tak

Hye-All!!!

di pagi buta ni....adik ada juin satu segmen...best jugak tengok segmen ni...ni segmen dari AbangZam dengan nama blognya..The Famous Abang...

syarat2:

1: kena letak tajuk entry (done!)

2: kena letak gambar ni *optional sebenarnya...


3: Lebih kurang macam tu lah entry yang kau kena buat nanti..senang je..kau luah je ape pun yang kau rasa..kau marah, benci, luah perasaan, bosan..ape pun kau luah..make sure kau ada subjek untuk di tuju..pakwe ke, ibu ke, ayah ke, suami ke, rakan sekerja ke..jangan tuju kat pokok kelapa sudah lah ...

haaa...tu lah syarat2 yang adik kena buat..tapi....yang bestnya segmen ni...luahan hati ke blogger tu yang adik suka tu... okay baiklah...biar adik mulakan cerita!!....Dengar semua!!!..ni adik nak cerita ni....(jangan buat cer citer, cer citer...adik lompang kang...hahha)...

sebenarnya kan...adik ni ada dilemma..ye lah esok adik exam pukul 11.30 pg hingga 1.30 ptg.. Multimedia English....tapi sek bek adik da baca dan at least adik ni ada lah tahu sket sal media ni...tapi yang adik agak berasa kurang senang, adik baca da..tapi adik takut nak jawab esok... ini adalah paper yang adik rasa adik tidak akan senang dalam menjawabnya... Ya Allah berikanlah adik kekuatan dalam menghadapi segalanya... tapi adik ni takde la sampai nak marahkan lecturer yang mengajar adik dan kengkawan adik..(durhaka itu namanya)... 

okay cerita yang ni pulak....adik ni adalah TER suka tengok seorang budak ni... huahuah..eh..malas citer lah...malu2... okay.. adik kan adalah suka tengok kereta ni..adik rasa ada je entry adik buat fasal kereta ni..comel kereta itu....tapi ada pulak kengkawan adik yang termengada buat salah faham....hahahah..dia orang kata adik suka kat tuan kereta....apakah?..hahah..tidak!!!!...tidak sama sekali..*tapi tuannya nampak mcm baik je kan...hehhe

ni adik nak luahkan rasa tidak puas hati dengan ada perlakuan seorang mak cik ni.. okay... adik bukan nak rasa riak serta berbangga diri lah kan..cuma..mak cik..kalau menyapu tu..please lah....please.jangan lah main sapu je... ye lah..adik ni duk blok yang bilik sebelah menyebelah kan... bilik banyak..dak2 lain pun letak selipar kat luar bilik..depan pintu... tapi perihal mak cik menyapu dengan rasa tanpa segan dan silunya....terus!!...sapu dengan selipar2 sekali..adoi....kang bila nak cari selipar je..yang tu selonggok kt situ...yang ni lepas ke sana...yang selipar selang 3 bilik lepas selang 3 bilik lagi...adoi lah mak cik.... mak cik!!!...mak cik!!!!....pening2...


dah la tu kot...adik pun rasa macam da gantuk ni..nak tido pulakkk..hehehe




till then...






Muah2!!

p/s: hanyalah luahan perasaaan...hehehe

2 comments:

  1. HAHAHAHA..chill lah..exam memang mendebarkan..pape kena lah bnyak baca doa baru leh berjaya

    thangs juiin even dah tutup..hehehe
    :)

    ReplyDelete
  2. hehehe... nak buat cmne...terlambat..hahaha

    ReplyDelete