Nuffnang Ads

Sunday, May 1, 2011

SELAMAT HARI PEKERJA UNTUK PEKERJA MALAYSIA!!!

Hye-All!!!


arini 1 Mei 2011,,sudah tentu hari ini adalah Hari Pekerja... ini lah hari yang mengangkat para pekerja Malaysia dan seluruh dunia, tapikan, sebenarnya Hari Pekerja 1 May ni adalah sebagai simbol kepada pekerja institusi kerajaan dan swasta dan ianya adalah tidak lebih daripada hari cuti. Ha...mungkin adik berkata begitu kerana adik BELUM lagi masuk ke dalam suasana pekerjaan yang memerlukan komitmen yang tinggi kan?...


oleh itu, adik ingin mengucapkan SELAMAT HARI PEKERJA kepada semua pekerja2 di Malaysia khususnya dan to all my lecturers and academic staff under Faculty of Languages and Communication, again, I would like to wish you Selamat Hari Pekerja, hope you all get the nicest 1 day-off today and will comeback with the perfect fit to carry out the heavy load work!!! Okay... chaiyok2!!!
wah....tercakap English pulek...heheh..adik bukan pandai sangat pun, ada yang lebih pandai dari adik...hahahah (cube menjadi tawaduk)...gege....


aktiviti waktu cuti??? suggestions ni...tengok2!!!


 makan kacang di waktu malam sambil menghirup udara segar (dalam gambar Belle, Pizi dan Wadi)


 @ duduk bersantai di depan rumah di atas kerusi sambil makan roti (dalam gambar mak adik, mak sedara adik, kak adik dan kembar adik Saufi)


 @ bermain bowling di Selayang Mall?.. (ni kembar adik Saufi bin Razlan)


 masih bersantai sambil bermain bowling pastu amik gambar banyak berlatarbelakang kan tempat bowling (Dalam Gambar Wawa (yang senyum lebar tu, Kakak, yang sebelah kecil tu, Ilyana Razlan, Kakak Adik yang first (Depan) , Nor Irefah Razlan Kakak Adik yang second (belakang), Baju merah, anak kakak adik Fahim)


 atau bersantai sambil makan Sushi King yang memang sedap dan agak mahal...tapi laju je makan!!!


masih lagi makan Sushi King, banyak sangat sebab tu tak habis2..hahah...tu yang baju oren tu Akim...aka Pikko!!..telinganya besar dan degil!!



till then...





Muah2!!!

p/s:... Hari Pekerja, pekerja cuti...yang pelajar2 pun cuti gak tau...hahahah

1 comment:

  1. crochet baby blanket patterns for beginners
    crochet baby blanket patterns free
    crochet baby blankets
    crochet baby blankets for sale
    crochet baby blankets free
    crochet baby blankets free patterns

    The last update was 12/10 and I check everyday and there is nothing, not even for my AVG virus protection, its like nothing is updating, which is unusual since its updates every week or so.
    _________________
    crochet baby blankets patterns [url=http://4howtocrochet.info]crochet baby bonnet[/url] crochet baby bonnet pattern

    ReplyDelete