Nuffnang Ads

Monday, May 23, 2011

SPLIT PERSONALITY!!!

Hye-All!!!

apa khabar semua memalam buta ni?.. adik sebenarnya nak tidur da... cuma nak check balik je apa yang perlu dibawa untuk esok...hehehe...  baju da gosok, seluar da, erm... stokin siap! em.. okay!! dah siap semua!!!... okay... pernahkah anda mendengar split personality? em... adik pernah dengar sebenarnya...tapi adik tak berapa tahu apa maksudnya itu..hehehe...

okay lah...sapa2 tahu...sila bagitau adik beserta contoh eh!! jangan malu2 nak komen kat blog adik ni...sebab adik tengok orang lain banyak je komen...kan...hehehe....

 watak split personality terkenal...Ali Larter dalam series HERO!!!


ni adik tak tahu....huhuhahauha



till then...







Muah2!!!
p/s: esok nak bangun pagi lagi...daaa....

6 comments:

  1. Smeagol dalam The Lord of The Rings pun de split personality jugak. Hehu.

    ReplyDelete
  2. Bukan ke split personality tu sorang individu yg ada dua atau lebih personaliti?

    ReplyDelete
  3. Rasanya ada sorg blogger ni terkenal dgn split personality, ushar kat link tu
    http://citerjo.blogspot.com/2011/03/mana-satu-jo-qusary-sebenar.html

    ReplyDelete
  4. wahida: thanks..memang pun...hahaha

    ReplyDelete
  5. Shafiq: sentence sahaja tidak boleh..kena ada contoh...hahaha..thanks for commenting on my blog....

    ReplyDelete