Nuffnang Ads

Sunday, May 22, 2011

TAK JADI PERGI SOGO!!!....kuang3...

Hye-All!!!



teka-teka...adik pergi mana arini???... haaaaaaaaaaa..... mesti tak tahu kan... adik cadangnya nak pergi ke SOGO...tapi tetibe je rasa datang malas tu... hahahaha... hebat tak... adik ni sememangnya terkenal dengan lat tali tam lom ni... hahaha... agak sengal dan kepeningan... hahaha....(tengok ni..tulis pun mcm sengal dan ngada2 je..hahaha)... okay2...cmni sebenarnya sebab nak pergi SOGO tu... adik cadangnya nak pergi lah beli baju baru lah kononnya...tapi kan...tetibe je rasa macam mallaaaassss jer... tetibe...plus hari macam nak ujan je...then...hurm... i made up my mind 


"Em...malas pergi la...sok je la kot..after office hours..."


okay la kan... sebenarnya... bukan jauh pun tempat adik dengan SOGO tu...tapi adik bukan nak sangat sebenarnya beli baju...cuma nak jalan-jalan tengok tempat... so nanti lau orang tanya...adik boleh jawab, kan? tak gituw mak ngah nyer....


 ni jap lagi nak draft dulu report yang perlu dibuat fasal event semalam CitraWarna 1 Malaysia 2011. last night was the majlis pelancarannya... i was there... hahaha... i saw all the people and dancers and so on.. it was magnifique...hehehe...tourists were there, the Malaysians were there, Deputy Prime Minister was there with wife and the most important ones were Duli Yang Maha Mulia Agong Sultan Mizan Zainal Abidin and Sultanah Nur Zahirah. Both of them are superb!!! I love both of them... I love to see Sultanah smiling and it is sweet. Both of them mencemar duli untuk hadir ke majlis CitraWarna 1 Malaysia 2011 dan Baginda berdua amat bagus dan baik.Tahniah... Daulat Tuanku.


Last night was superb with all the dancing, parade from all people and lots lots!!! Even the parade started from Dataran Merdeka to all the way to Jalan Tunku Abdul Rahman. It was wonderful!!! the kids, dancers, congratulations. And also to the MOTO (Ministry of Tourism) and all the people who involved, congratulations!!! You have done a VERY GOOD JOB!!! 

 apa giler adik nak joging dalam air mcmni?...tak de keroje den!!!..hahaha


 sama je...dua-dua menang!!!...hahaha


erm... takde da trynosaurus da kat DUnia ni...hahaha



till then...








Muah2!!!

p/s: bersiap sedia untuk esok!!! Adik nak kuar esok pukul 7 lah...nak jalan kaki...exercise!!!

No comments:

Post a Comment