Nuffnang Ads

Tuesday, May 17, 2011

WILL BE DAY TWO TOMORROW!!!

Hye-All!!!


adik suka tengok sekarang agak ramai kenalan adik bukak blog. ye lah...best kan menulis dalam blog, it is like we can freely enjoy writing on the blog. It is nice and some more you can earn money. Isn't that great things?... kan?...tapi layout kenalah tiptop kan?... lau macam adik ni blog sama je...nak buat cmne kan?..hahaha...men je lah... men tulis je... personal lah..most of the entries. hahaha... 


okay... adik nak cerita sikit sal malam ni... malam ni adik masak tahu.. adik masak tomyam..sedap wow!!.adik guna tomyam paste dari Tomyam Knor... sedap jugak tahu adik masak...Sila jeles sebab adik boleh masak...hahha pasni bley lawan Mat Gebu...kuang3...


okay..adik rasakan esok...adik nak buat bergedil daging lah....since banyak minced meat kat dalam peti mak cik ana ni... dan kentang tu da semaking tumbuh da... kemain lagi kentang tu bermaharaja-lela kat situ kan...adik pun apa lagi....kena masak da tu...takpe2...nanti adik cuma masakkan..tengok lau sedap!!...haaaa..tahu lah dunia tentang kebolehan adik memasak...hahaha....


tapi adik kena gak pikir kan sal dorang beli barang guna duit takkan adik nak guna cmtu je kan...agak tidak berperikemanusiaan itu namanya kan?...so...maybe nanti2 la adik try.... lagipun ni sok nak masuk kerja...hehehe...HOPE EVERYTHING WILL GO GOOD TOMORROW!!!.... AMIN....


YA Allah permudahkanlah hamba mu ini...



to me everyday is a different day. Tomorrow will be different from today and yesterday...for sure... hehehe...


nampak tak KLCC kat belakang tu.... tu lah adik duk lalu lalang...hehehe....






till then...








Muah2!!!

p/s: I hope all my reading will work tomorrow... hope so!

No comments:

Post a Comment